2777
2789

دوستان پسر من از وقتی که بدنیا اومد مجرای اشکش بسته بود و اشک میومد از چشماش همش و قی میکرد.تا یازده ماهگی هم خوب نشد.دکترهای بیمارستان نور میگفتن باید عمل شه حتما.

ولی یه دکتری بما دکتر رمضان زاده رو معرفی کردن که بدون عمل و با یه مدل ماساژ خاص مجرای اشک و باز میکنه دیگه عمل نمیخواد.ما بردیمش پیش ایشون و طی پنج ثانیه مجرای اشک و باز کرد.خدا خیرش بده مارو از بیمارستان و بیهوشی نجات داد

خواستم بگم اینجا شاید به درد یه پدر و مادری خورد.دستش شفاس.

فقط سعی کنید قبل ۹ماهگی ببرید بهتره.

تورو سننه قربونت برم!!!!
تو رو خدا چطوره چشم پسر منم فکر کنم قی میکنه الان دو ماهشه 

اره تا ۵ماهگی صبر کن.خوب نشد ببر پیشش.خیلی ادم و دکتر خوبیه‌.دکترای نور که سوادشو نداشتن

تورو سننه قربونت برم!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همین طور بود ولی خب با ماساژ به مدت فکر کنم ده روز خوب شد ببینید باید بگید باباش این کار رو انجام بده چون اینقدر باید محکم فشار بدید که رد انگشتانتان روی پوستش بمونه و بچه خیلی گریه میکنه و ممکن مادر دلش به رحم بیاد تو اینترنت بزنید چجوری ماساژ دادن رو زده دکتر به من گفت اگه خوب نشد بیارید خودم ماساژ میدم تا خوب شه سمت عمل نرو بعد هم یازده ماهه خیلی سنش زیاده باید کوچکتر میبود انجام میدادی

پسر منم همین طور بود ولی خب با ماساژ به مدت فکر کنم ده روز خوب شد ببینید باید بگید باباش این کار رو ...

عزیزم ماساژ و از همون ماه اول ما انجام دادیم باز نشد.واسه همه بچه ها با ماساژ مادر و پدر باز نمیشه.

این ماساژی که دکتر داد ام با ماساژی که شما میگید فرق داره

تورو سننه قربونت برم!!!!
اره تا ۵ماهگی صبر کن.خوب نشد ببر پیشش.خیلی ادم و دکتر خوبیه‌.دکترای نور که سوادشو نداشتن

من روحساب حرف شمانوبت گرفتم‌شنبه ببرم پیشش ولی دودلم همش فک میکنم الکیه 😔باده ثانیه ماساژچجوری میخوادبازشه وقتی من این همه ماساژدادم‌وبازنشد

خدا خیربده دکتررمضان زاده رو توی ۱,دقیقه باماساژ مجرای اشک نوزاد ۹ماهمو باز کرد خیرببینه بدون هیچ هزینه ای فقط با ویزیت خیلی تبحر داره کارش حرف نداره دکتر خیلی مهربون فقط قبل اینکه که دست به دخترم بزنه گفت ۱۰۰تاصلوات نذر کن برای امام زمان خیلی خداشناس

بعدپسرم که تنبلی چشم شدید داشت معاینه کرد و گفت من مریض تنبلی چشم قبول نمیکنم روز تولد حضرت علی بود گفت به خاطر حضرت علی قبول میکنم دست دکتر خیلی خوبه شفاست مطبش ستارخانه منشی هاش هم عالین