2777
2789
عنوان

از شوهرم دلسرد شدم

520 بازدید | 26 پست

من و شوهرم سر یه مسئله ساده دعوامون شد جمعه ،من فحش دادم وحرف زشت زدم خلاصه سر و صدا ..توماشین بودیم هی خودش رو کنترل کرد اما آخرشم یکی زد تو دهنم .اونم پیاده شد.. پسرم رو زدم ،🥺نمی دونم چرا اون میزنه میرم بچه هام رو میزنم .خلاصه تا دیگه اومد تو خونه وسکوت (همیشه همینه ).حالا چند روز ه ....اون سکوت می‌ره ومیاد هیچی نمیگه ..یعنی همیشه اینطور بوده تو دعوا تا من یه پیامی میدادم یه محلش میدادم آشتی میشد .اما ایندفعه منم شدم عین خودش سکوت ،اصلا کار به کارش ندارم .بیاد جلوم راه ببره انگاری نمی بینمش حتی دلم میخواد همینجوری باشه رابطه مون اصلا کاریم نداشته باشه ،بااینکه قبلنا اصلا نمی تونستم طاقت بیارم وسریع خودم پیشقدم میشدم .اما الان شدم یه آدم خسته ،انگاری عقده ای .همش خاطرات بدش یادم میاد .میگم آشتی کنه دوباره از فردا غر ونق بهتر کار هم نداشته باشیم .حالا میگید چکار کنم ؟اونم از بس مغروره هیچ وقت پیشقدم نمیشه منم این سری شدم عین خودش،🥺😥

یکم رو دهنت کنترل داشته باش

من یه داد بزنم شوهرم ناراحت میشه

چه برسه به فحش و حرف زشت و کتک زدن بچه

شاید خیلی تند میری

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باكل محتواي دعواتون اصلا كاري ندارم

اون قسمت احمقانش كه ميري بعد كتك خوردنت بچتو ميزني!!!!

شما همين كه با وجودهمچين زندگي مشتركي بچه اوردي تا ابد شرمنده ي اون بچه هستي بخاطر خاطرات وحشتناك و  تلخي كه تو ذهن و روانش نقش ميبنده و اتفاقا شرمنده زن آيندش هم هستي كه قراره كتك بخوره چون اين بچه اينجوري با كلي اسيب بزرگ ميشه

بعد شاهكار بزرگتري انجام ميدي و ميزنيش؟

از خون جوانان وَطـــن لاله دميده…🖤🖤🖤از مــاتم سَرو قَدِشان سَــرو خميده..🖤🖤🖤

ببخشید با بولدزر رفتی رو اعصابش جلو چشم بچه هات خوار و خفیفش کردی بعد انتظار ماچ و بوسه داشتی خوب میزاشتی برسین  خونه میرفتین تو اتاق خوابتون هر چقدر دلت میخواست سرش داد میزدی اخه تو ماشین موقع رانندگی جلو چشم بچه هات😳چه کاریه خوب

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑