2777
2789
عنوان

خواهش خواهش خواهش کمک کنیدیت

165 بازدید | 15 پست

دخترم گلودرد داره  ۲ سال و ۹ ماهشه امشب اومدم بهش دارو بدم حواسم نبود پلارژین رو ۲ بار دادم یعنی باید ۲/۵ میل میخورده ۴ میل خورده تو نت نوشته گیاهیه عوارض نداره همراهش آموکسی سیلین و کوریزان و استامینوفن خورده استامینوفن همش ۲/۵ میل دادم کمی گرم بود بدنش حالا بدنش حس میکنم گرمتر شده ولی از ساعت ۱۲ تابحال ۴ بار رفته ادرار کرده میترسم مسمومیت دارویی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم شبا تب داره بعد اینکه تکرر ادرارش واسه چیه 

دختر من پوشک میشه الان که مریضه تند تند جیش میکنه پوشکش همش پره در صورتی که روز عادی اینجوری نبود بعد همش میگه آب بده نمیدونم والا شاید مدل ویروسشه 

روی خوبی تمرکز کن 💜
چیکار کنم شبا تب داره بعد اینکه تکرر ادرارش واسه چیه 

این ویروس اینجوریه دختر منم بیشتر شبا تب می‌کرد، الانم بخاطر عفونت کوش تب کرده آوردم پایین

من هیچوقت نمیتونم بد باشم،  من کل بدنم قلبه ^_~ 💞🦄 ( ˘ ³˘)❤ 

بهش اب سیببده و .مخلوط اب جوش عسل لیمو یا زنجبیل .سیراب شیردان.ترب.شلغم.اجیل چرخ کن بریز تو پیاله باعسل قاطی کن ناشتا بده بخوره تقویت شه.با یک بار مسموم نمیشه.دفعه بعدی از هر دارویی که زیادی دادی،خیلی کم بده بهش.

دختر من پوشک میشه الان که مریضه تند تند جیش میکنه پوشکش همش پره در صورتی که روز عادی اینجوری نبود بع ...

خیلی ناراحتم خیلی ویروسه ترسناکیه هیچوقت نشده ۳ شب پشت هم تب داشته باشه تازه آنتی بیوتیکم آموکسی سیلین هر ۱۲ ساعت مصرف میکنه