شام خونه مادرشوهرم دعوت بودیم بعد ک شام خوردیم دیگ میوه و چایی اوردن دورهم بودیم بعد حرف کار دراومد جاریم چندسال پیش سرکاری بود ک خیلی سخت بود ک بعدی مدت ازاون کار اومده بودبیرون بعدمادر شوهرم گفت فکرکنم اگه اون موقع توهم عروسمون بودی (من تازه اومدم توخانوادشون وتازه عروسم) سرهمین کارمیرفتی با یلدا(ک جاریمه) یهوجاریم گفت نه بابا نگین (اسم منه) تنبلهههه اون نمیتونه اینوگفت خیلی عصبی شدم ولی ب احترام مادرشوهرم اینا توجمع حرفی نزدم از ی طرف جاریم هفته دیگ مهمونی شام دعوتمون کرده نمیخاستم جوابش بدم ناراحتی پیش بیاد ولی خیلی اعصابم ازحرفش خرابه بنظرتون کارش تلافی کنم یا ولش کنم؟
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
اوووووه حالا یه حرفی زده ببین یه چیزو صادقانه بهت میگم ام یکی یه حرفی بهت زد ک ناراحت شدی همونجا بو شوخی و خنده جوابشو بده نزار دلت بمونه کینه شه اینطوری هم تو حرفتو زدی هم طرف میفهمه پاشو از گلیمش دراز تر نکنه یا اگ زبون نداری ب شوهرت بگو ب داداشش بگه ب زنش بگه حدشو بدونه