2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدس میزنم صاحب کارواش همون که کرامت براش کار میکنه بیاد خواستگاری 

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟

بچه ها من فکرمبکنم امیرعلی اسلانو نکشته، بعداینکه امیرعلی رفته،اون یارو وردست اسلان‌کشتتش،نمیدونم حالا درسته یانه🤔

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
بچه ها من فکرمبکنم امیرعلی اسلانو نکشته، بعداینکه امیرعلی رفته،اون یارو وردست اسلان‌کشتتش،نمیدونم حا ...

دقیقا منم بنظرم ۹۰ درصد اینجوری ولی موندم کلا مگه امیرعلی و الناز عاشق هم نبودن چطور این پسره مخالفت نمی کنه داره تن می ده به ازدواج

دقیقا منم بنظرم ۹۰ درصد اینجوری ولی موندم کلا مگه امیرعلی و الناز عاشق هم نبودن چطور این پسره مخالفت ...

نمیدونم از خستگی کم‌اورده

درکل خیلی مغروره

دختره ضایه شد بارفتاراش

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

کلا اصلان رو عرشیا کشته ور دست بابا الناز یوسفیان.امیرعلی هم اگه با زن اصلان ازدواج کنه.اون الناز هم با عرشیا لابد ازدواج می‌کنه و ادامه دار میشه شاید به فصل های بعد که آینده بچهاشون هست .😐😐😐😐سریال های تلویزیون معلومه دیگه چی هست .