2777
2789
عنوان

فرق بین فرزندان توسط پدرم

276 بازدید | 17 پست

من پدرم از طرف بهشون کارت اتکا دادن می‌تونه بره قسطی خرید کنه،یه با برای برادرزاده دوچرخه خرید بدون اینکه ما خبر داشته باشیم یه بارم برایش موبایل قسطی برداشت اما خودشون قسط دادن،گوشیم خراب بود هرچقدر منتشر کردم برای من قسطی گوشی بخر اصلن اهمیت نداد اینم بگم شاغل هستن،امشب دیدن زنداداشم اومده خونمون ذوق می‌کنه گوشی خریدم با پدرم رفته بودن خریدن فکر کنم بابام برای قسطی خرید با کارتش،با پدرم بحث کردم که من گفتم برای من گوشی بخر،اهمیت ندادی،الان رفتی برای این عروسک قسطی خرید،قسم خورد اونا نقد خریدن ،اما من حدس میزنم پدرم برایش قسطی خریده،اگر شما بودید پدرتون اینقدر فرق میزاشت بین بچه ها چیکار میکردید،من دخترش هستم،از غصه دوست دارم فقط گریه کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نکردم جز واگذاری به خدای عادل 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

منم از پدرم اعصابم خورده بین دامادا فرق میذاره به شوهر من احترام نمیذاره،بی خود و بی جهت بهش تیکه می پرونه ولی اون دوتا رو رو چشماش میذاره،شوهر من احترامشو داره.

فقط میتونیم تحمل کنیم خواهر.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.