2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین

57 بازدید | 6 پست

سلام بذارین کلی بگم

من پنجم این ماه تولدمه همسرم سه تومن حقوقش مونده بود برای خونه خرج نکرده بود دو تومنو برای وام خونگی داد سه تومن مونده بود فکر کنید الان هیچی خونه هم نداریم داداشم اومده میگه من دو تومن لازم دارم گوشی بخرم همسرم گفت باشه دو تومن به حساب داداشم فرستاد. دو روز دیگه هم میخوایم بریم مسافرت من پولشو دادم از مامانم گرفته بودم. یه ریال نمیخواد خرج کنه. میگه به من چیه من خوشم نمیاد و کلا تا آخر ماه به تومن بیشتر نداره هم تولد منه هم تولد پسرم هست 

به نظرتون همسرم کار درستی کرد؟ 

الان من حالمم خوب نیست دکتر آزمایش نوشته برام میگه برو بیمارستان تامین اجتماعی بابام گفت نمیخواد بره خصوصی مگه چقدر میگیرن پرسیدم 400 میگیرن. همسرم پولشو نمیده حتی به بابام میگم تو بده میگه نه نمیدم. همینجوری دارم گریه میکنم 

میشه نظر بدین 

بعد یه بار قبلا همسرم به بابام 500 داد بابام تا شب نشده بهش پولو برگردوند همسرم همش از اون موقع به مادرش پول میده میگم چرا اینکارو میکنی میگه من به بابات دادم به مادرم پول ندم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو‌چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه

هزار بار گفتم الانم باهاش قهر کردم. میگه باز شروع کردی

آخه یعنی نمی‌فهمه تولد من بچه هست این ماه و خرج داریم کل ماه چطوری با یه تومن سر کنیم داداشم آخر ماه پولو می‌فرسته 

الان به بابام میگم تو میگی برو آزمایشگاه خصوصی 400 میگیره میتونی بهم پول بدی میگه نه شوهر داری. 

من کم خونی شدید دارم و دکتر گفت سریع آزمایشاتو انجام بده 

اسیر شدم 

هزار بار گفتم الانم باهاش قهر کردم. میگه باز شروع کردی آخه یعنی نمی‌فهمه تولد من بچه هست این ماه و ...

خب شاید پس انداز داره برا تولدتون 

کوچ‌ تاچند مگرمیشود از خویش گریخت بال تنها غم غربت به پرستوهاداد