2777
2789
عنوان

سرفه ی شدید پسرم توروخدابیاین

965 بازدید | 42 پست

پسرم ۴سالشه خیلیم ضعیفه از این آنفولانزا های جدید گرفته بود الان دوروزه خیلی شدید سرفه میکنه وداره بدترم میشه کسی تجربه داشته؟؟چجوری خوب شده سرفه تون 

بردی دکتر؟برو عطاری بابونه و گیس پری بخر هر کدوم جدا دم کن بده بخوره تا گلوش نرم بشه

حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرفه های این بیماری خیلی طولانیه 

شربت پروسپان و ستیریزین خوبه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
جوشونده اصلا نمیخوره عوق میزنه😪

اخی درکل ویروس سختیه پسر منم خیلی تب میکنه بردم سرم وصل کردم 

حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫
دکتر سیتریزین داده پروسپان قبلا امتحان کردم خوب بود ولی الان پیدا نکردم نداشتن داروخانه ها

صبوری کن خوب میشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
این خوبه ینی؟؟

اره عزیزم خیلی خوبه ، می تونی نشاسته ای که باهاش فرنی درست میکنی رو تو آب حوش حل کنی اگر نخورد یکم عسل خیلی کم که دلش رو نزنه بدی اینم خوبه ، فقط نبات اصلا نده بهش حتی تو فرنی 

پسرمنم تب داشت دوروز ۴۰به بالا استفراغ و....الانم اینجوری خیلی لاغر تر شده اعصابم میریزه به هم😔

انشالا زودتر خوب بشه عزیزم همه بچه ها این ویروس گرفت ساعت۳ پسرم بردم مطب بخدا ۱۱ برگشتم ازبس شلوغه