2777
2789
بیماری روحی هم جزو موارد خطرناک حساب میشن؟

از بیماری جسمی خیلی خیلی خیلی مهمتره!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پسر خوبیه انگار خدا اینو از روی آرزوهای من ساخته

حتما قصد بچه‌دار شدن دارید؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مشکل روانی داره برادرش در حد حاااااد

اگر غریبه هم بودید، خواستگاری که برادرش بیماری حاد روانی داره خیلی جای تامل داره.

مشکل روانی داره برادرش در حد حاااااد

اگه قصدتون جدیه که باید برید مشاور ژنتیک

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
اگر غریبه هم بودید، خواستگاری که برادرش بیماری حاد روانی داره خیلی جای تامل داره.

اخه چون از بچگی می‌شناسیم اینا رو خب این استغفرالله مثل پیامبره از خوبی تمام آدما از خوبی این پسر میگن هم اخلاق داره هم ظاهر هم همه چی....و سر سوزن ژن برادرش و مادرش رو ندیدیم توی این تا الان که سی و خورده ای سالشه

اخه چون از بچگی می‌شناسیم اینا رو خب این استغفرالله مثل پیامبره از خوبی تمام آدما از خوبی این پسر می ...

خودش ممکنه سالم باشه ولی ممکنه ژن معیوب رو منتقل کنه...

ولی شاید من اگر بودم قبول میکردم... چون مرد ایده‌ال ادم کم پیدا میشه.

خودش ممکنه سالم باشه ولی ممکنه ژن معیوب رو منتقل کنه... ولی شاید من اگر بودم قبول میکردم... چون مرد ...

خیلی ریسکه ازدواج باهاش اما واقعا هم دوسش دارم هم میدونم اگه از دستش بدم تا آخر عمر حسرت همچین مردی رو میخورم