2777
2789
خانواده اون یعنی مادر و برادرش از نظر روانی زیاد نرمال نیستن  یعنی اصصصصلا نرمال نیستن

چرا پس میخای باش ازدواج کنی؟ 

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧

آزمایش ژنتیک اولا احتمال رو نشون میده و نه قطعیت رو... ثانیا تمام بیماری های ژنتیکی که چک نمیشه و اصولا امکان نداره که چک بشه... پس روزه شک دار نگیرید بهتره...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده اون یعنی مادر و برادرش از نظر روانی زیاد نرمال نیستن  یعنی اصصصصلا نرمال نیستن

دور این ازدواج رو خط بکش...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

خیلی سخت میشه از الان چون پذیرفتی بعد ها نمیتونی گلایه کنی ها 

مادر شوهر عادیش دعوا داره فکر کن .......

فامیلی ازدواج نکن مشکلات ژنتیکی رو با مشاور ژنتیک و آزمایش میشه پیشگیری کرد ولی از نظر مشکلات دیگه‌ای که پیش میاد خیلی سخته و زندگیت سخت میشه

آخرین چیزی که از کوزه بیرون آمد امید بود!
ن ب خاطر ژنش  حتی ب خاطر حرمتا و روابط خراب نشه

دقیقاااا من همیشه وقتی یکی ازدواج میکنه ب جای اینکه بگم مبارکه دیگه فامیل شدین میگم مبارکه دیگه دشمن شدین😂😂😂

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...
خودش از همه نظر عااااااالیه  یعنی ایده آل ترین مردی که میشه برای ازدواج پیدا کرد

خب دیگه. مشکل روانی دارن یا اخلاقشون بده؟ خیلی فرقه بین اینا

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧