2777
2789
عنوان

جواب پزشکی قانونی سمانه

1219 بازدید | 53 پست

کیا یادشونه چند ماه پیش یه خانمی تاپیک زد تا چند وقت تو پر بازدید ها بود دختر نوجوانش یه شب دل درد داشت نزدیکای صبح دخترش قرص مسکن میخوره میخوابه و بعد دیگه بیدار نشده بود خیلی تاپیک غم انگیزی بود از دخترش میگفت که دختر خوب و مهربونی بود از اینکه رفته بود سرد خونه و موهای دخترش رو شونه زده بود و بافته بود میگفت شب به مادرش گفته بود تا موهاشو براش ببافه و مادرش گفته بود حوصله نداره علت مرگ رو هنوز پزشکی قانونی بهشون نگفته بود وگفت چند ماه دیگه مشخص میشه متاسفانه من تاپیکش و گم کردم ولی همش توی ذهنم که دلیل مرگ دخترش چی بود اگر کسی اطلاع داره لطفاً بهم بگه ممنون میشم

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

آره دختره هم سیزده سالش بود منم نفهمیدم

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
سلام  اتفاقا من کاربریشو دارم همیشه چکشم میکنم ولی دیگه تاپیک نزد

جواب هم نمیده؟؟؟؟

همش تو ذهنمه

برای سلامتی و خوشبختی ِفرشته هام لطفا صلوات بفرستید ممنونم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

جواب پزشکی قانونی در خصوص فوت  چندماه بعد گزارش نمیشه 

از یک هفته تا یکماه بعد گزارش میشه 

و اینکه توی سرد خونه اجازه لمس شخص مرحوم توسط خانوادش رو نمیدن ، فقط نگاه کردن ممکنه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )