2777
2789
عنوان

بنظرتون زن باید خونه دار باشه یا شاغل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3553 بازدید | 163 پست

بایدی در کار نیست .

ولی اون موقعی که همسر آدم بد باشه یا خیانت کنه و یا پول نده، اون وقت میفهمیم شاغل بودن الزامی بوده‌...

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم باید شاغل بود یا خانه چون هر کی نظری داره 

ولی من با دوتا بچه مدرسه ای واقعا نمیرسم خیلی از کارهای شخصیمم انجام بدم چه برسه کار بیرون

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر   

بستگی به روحیات خانم داره

من وقتی خونه باشم احساس پوچی میکنم میگم حتما باید فعالیت داشته باشم

سرکار هم حقوقم دست همسرمه بخاطر پولش نمیرم

دوست دارم هم کمک همسرم باشم هم خونه نشین نباشم

ولی خب سخته هم شاغل باشی هم خونه رو برسی

پزشک عمومی

معلومه خونه داری کاربیرون زنو از پا درمیاره

من هر چی زن شاغل دیدم بهتر موندن‌. حتی سنین بالاتر شما چهره یه زن شاغل رو با خانه دار مقایسه کنی شاغله بهتر مونده. خونه دارها بیشتر دچار فرسودگی روحی و جسمی میشن. هرچند همون‌شاغل ها هم بالاخره خونه دار محسوب میشن اما اکثرا تمام وقت خانه داری نمیکنن یا معمولا کمکی میگیرن

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
بستگی داره. شوهری باشه ک ماشین بندازه زیر پات بی منت ماهیانه پول بریزه حسابت خونه خوبه فک نکنم کسی ...

خب استقلال مالی داشتن به جز بحثای مالی  خودش کلی مزایای مختلف داره

به جز اون کار کردن و مسئولیت اجتماعی داشتن خودش به تنهایی حس مفید بودن به آدم میده

فقط از سر ناچاری نیست ، وگرنه اینهمه خانم متمکن شاغل نداشتیم

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
زن باید فقط خانمی کنه.شغل و تربیت بچه و مدرسه و کارخونه یک زن رو نابود می‌کنه.

همچین چیزی که فکر نمیکنم وجود داشته باشه

یا سرکارن یا کار خونه انجام میدن یا هر دو

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...