2777
2789

پسرم کلاس سوم معلم شون برای تکالیف در منزل خیلی تکالیف میگه آیا مجاز آخه بچه م باید تا ساعت 12بشینه کاربرگ ریاضی یا غیره بنویسه 20تا سوال ..تازه املای شب انشا هرشب بنویسند ..بیاید بگین چیکار کنم بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرانتفایی میره؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

با معلمشون صحبت کن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

برامام خیلی زیادمیگه اما متاسفانه کاربرگ نمیده تو شاد سوالا میفرسته باید بشینیم یکی یکی بنویسیم.مثلا مدرسه غیرانتفاعی هم هس دلشون نمیادیه کاربرگ بدن

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
برامام خیلی زیادمیگه اما متاسفانه کاربرگ نمیده تو شاد سوالا میفرسته باید بشینیم یکی یکی بنویسیم.مثلا ...

من بچه کلاس هشتمیم مدرسه غیر انتفاعی نوشتم مدام یه کتاب میدن بهشون باید پول بدیم اما ابتدایی نه دولتی