پسرم کلاس سوم معلم شون برای تکالیف در منزل خیلی تکالیف میگه آیا مجاز آخه بچه م باید تا ساعت 12بشینه کاربرگ ریاضی یا غیره بنویسه 20تا سوال ..تازه املای شب انشا هرشب بنویسند ..بیاید بگین چیکار کنم بخدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
خوب اول شفاهی اعتراض کن بگو نمیشه که تا ساعت ۱۲ شب مشق بنویسه بچه ست ربات که نیست اگر اثر نکرد کتبی به مدیر بنویس … با والدین دیگه هم صحبت کن ببین اونا چی میگن