2777
2789

همش دارم به بدبختی‌های مردم فکر می‌کنم،  به بچه هایی میارنشون گدایی تو این هوای سرد برای پول بیشتر لباس نازک تنشون میکنن

به کسایی که هیچکی دوستشون نداره ، به اونایی که هر شب آرزوی مرگ میکنن ، به اونایی که گرسنه میخوابن 

نمیدونم چی کار کنم ، نه میتونم به همه کمک کنم نه میتونم فکر نکنم 

چند وقته به خاطر اینکه همه جا نیازمند زیاده و من میبینمشون حالم بد میشه میشینم گریه می کنم اصلا بیرون نمیرم ولی بازم نمیشه ،

یعنی هیچ کاری نمیشه کرد ؟ 

چرا خدا کمک نمی‌کنه ؟ 

💔😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

منم اینجورم. غم   غم میاره. 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان

چ دل مهربونی. خدا انشالله ب اندازه دلت بهت بده، ک بتونی ب همشون کمک کنی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم این مشکل رو دارم حتی بعضی وقتا دلم می خواد بمیرم اگه میتونی در حد وسعت کمک کن اگر نه سعی کن بر ا ...

کمک میکنم ولی به همه نمیتونم همش تو این فکرم بازم یه جایی یه کسی یه بچه ای هست که منتظره کمکه همش دعا میکنه 

حالم بد میشه که خودم خداروشکر تو جای گرم و نرم میخوابم ولی خیلیا همینم ندارن 

کمک میکنم ولی به همه نمیتونم همش تو این فکرم بازم یه جایی یه کسی یه بچه ای هست که منتظره کمکه همش دع ...

میدونی چاره اش اینه احساسات غیر مفیدت  رو از بین ببری چون اینجوری فقط به خودت ضرر میزنی 

من با وجود احساساتی بودنم همه فکر می کنن بی رحمم چون خیلی بخاطر عواطف بی جا لطمه خوردم دیگه سعی کردم خودمو کنترل کنم

این حساب دست چند نفره.