2777
2789
عنوان

کیا مهیاوه(مهوه)خوردن؟

1373 بازدید | 14 پست

دوستان بعضیا این خوراک رو دوست دارن 

بعضیا دوست ندارن.من که تاحالا نخوردم ولی برام جالبه امتحان کنم.کسی می‌دونه این خوراک چطور درست میشه؟و نظرتون راجب مزه و طعمش چیه؟

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....

باراوله اسمشو میشنوم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

خیلی خوشمزس دلم لک زده بشینم لب دریا بخورم 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بو کردم بیهوش شدم افتضاح بود

پودر ماهی موتو رو با زنجبیل و آب خمیر رقیق میکنن میزارن تو آفتاب تا تخمیر شه 

میشه نوعی سس ماهی

جنوبیا روی نون میزنن میپزن 

ز دشمنان برند شکایت به دوستان                       چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟

یه نوع سس مهیاوه ک از ماهی ساردین درست میشه و انواع ادویه های خاص جنوبی و چندین روز باید بمونه تا تاخمیر شه 

توی بندرعباس یه نوع نون درست میکنن روش تخم مرغ و پنیر و مهیاوه و سوراغ و کره میزنن خیلی. خوبه 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
من قبلامحل زندگیم بندر بود میرفتیم کنار دریا میخوردیم ای خدا بازم میشه یعنی عالی خیلی خوشمزه

نمی‌دونید چطور دست میشه؟میگن ماهی رو خشک میکنن و با ادویه بعد میزارن داخل آب بمونه.اما دقیقش رو نمیدونم.تا همین حد بلدم خودم

نمی‌دونید چطور دست میشه؟میگن ماهی رو خشک میکنن و با ادویه بعد میزارن داخل آب بمونه.اما دقیقش رو نمید ...

منم طرز تهیشو نمیدونم ولی خوشمزه

خدایاااااا این عدالته؟؟؟؟یکی به رنج🥲یکی به گنج🙂
بار اوله میشنوم

گویا ماهی خشک رو پودر میکنند و با ادویه 

بعد آب روش میریزن و میزارن بمونه.اما من تاحالا درست نکردم و نخوردم.دقیقش رو بلد نیستم