2777
2789
عنوان

من حساسم یا حق دارم حساس باشم

695 بازدید | 35 پست

شوهرم یک کار تو درمانگاه پیدا کرده قسمت پذیرش کلا کل درمانگاه خانم هستن حدود یکماهه اونجا کار میکنه رفتم محل کارش خیلی راحت باهاشون حرف میزد وشوخی میکرد خیلی ناراحت شدم وقتی بهش گفتم چرا برخوردت اینجوریه باهاشون میگه اونا جای بچه من هستن البته سن پرسنلشون خیلی کم بود همه نهایت ۲۵ ۲۶ داشتن شوهرمنم ۴۶ سالشه خلاصه تو دلم اشوبه شوهرم شیفت صبح وعصر اونجاست بهش میگم بیا بیرون میگه تو کار پیدا کن تا بیام بیرون نمیدونم من حساسم یا حق دارم 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ولی بعضیا کلا مدلشون اینجوریه منظور ندارن

منم همه جا دیدم همکارا همه باهم راحتن۔۔دیگ لابد همه جا اینجوری شده

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

اگه به شوهرت اعتماد داری و میدونی ذاتش خراب نیست داری حرص و جوش الکی میخوری

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.میشه واسه ارامش دلم یدونه صلوات بفرستین🥺❤                                    من هنوزم سر اسمت قسم میخورم اما تو اسمم یادت نیس!🙂

چرا خانمهای ما اینقدر خودشونو دست کم میبینن و فکر میکنن هر کسی میتونه جاشونو بگیره؟ مگه میشه مردو تو خونه زندانی کرد که هیچ کس رو نبینه با هیچ کس حرف نزنه 

محیط کاریه همه همکارن مگه میشه روزی هشت ساعت با هم کار میکنن ولی حرف نزنن شوخی نکنن 

حساسی عزیزم

منم توی محیط کارم ازین چیزا زیاد میبینم ، همکارا باهم راحتیم هممون

میگیم میخندیم ولی دیگه به هم چشم نداریم کهههه

توی محیط کار آدمها 8 ساعت یا بیشتر وقت صرف میکنن

اگه همه بخوان مث برج زهرمار باشن که نمیشه

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر

شما خیلی سخت گرفتید ولی از طرفی هم یکم حق دارید،من کاربر آقا هستم جنس آقایون رو بهتر میشناسم

کابر آقا.    میزان پیشرفت یک جامعه را میتوان از جایگاه اجتماعی جنس مونث مشاهده کرد.