2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر دو تا امپول به فاصله سه روز میزنه فکر کنم ضد التهاب حنجره باز میشه من یک ماه اینجوری بودم خ ...

عزیزم تو صدات بدون دلیل گرفته بود یا سرما خورده بودی  من رفتم دکتر فقط دارو داده ولی بدرد نخورده

عزیزم باید دکتر صوت و حنجره بری و به عکس رنگی بگیری  . ممکنه نودل حنجره داشته باشی . یا اینکه ا ...

وای  خدا  ۶ ماهه صدام‌گرفته بابام دکتر نمیبرتم   خودمم پول ندارم  عزیزم واسه عکس خیلی پول میگیرن؟

عزیزم تو صدات بدون دلیل گرفته بود یا سرما خورده بودی  من رفتم دکتر فقط دارو داده ولی بدرد نخورد ...

منم یه دفعه گرفت بعد عاایم سرماخوردگی رو داشتم سه روزه تموم شد علایم اما صدام اصلا باز نمیشد هر دکتر یه دارویی میداد خوب نمیشد اخرش یه دکتر گفت لارنژیت دو تا امپول مینویسن به فاصله سه روز بزن اما خارجیشو بگیر زدم خوب شد

عزيزم گرفتگى صدات درمان شد؟خاله من هم مدتيه صداش گرفته كلى هم دكتر رفتند تشخيص ندادن چيه قبل از كرو ...

عزیزم  مال من درمان شد   من  بیشتر از بهار تا پاییز حدود   ۵ ماه صدام میگیره   ولی خودش خوب میشه