2777
2789
عنوان

بهداشت شیرخشک سهمیه ای نمیده ایا؟

416 بازدید | 19 پست

بچم شش ماهشه شیرم هر روز داره کمتر میشه هنوزم غذای کمکی نمیدم بش 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه یکماه بچه ت وزن کم کنه اونوقت میدن .اینجوری نمیدن

فک کنم کم کرده وزن 

سری پیش ک بردم ۱۵۰ گرم کمتر از نمودارش بود الانم چون مریض شده لاغر شده 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
بچت 6 ماهشه جرا غذا نمیدی

امروز شش شده 

ده روز پیش دادم همزمان مریض شد دو روز بیمارستان بستری شد الان موندم شرو کنم یا بذارم بهداشت بره واکسنشو بزنه بعد دو سه روز بدم 

بهداشت شرایط داره که شیرخشک بده ولی ازاد تهیه کنی بهتره واسه بهداشت باید تاییدیه ببری 

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
بهداشت شرایط داره که شیرخشک بده ولی ازاد تهیه کنی بهتره واسه بهداشت باید تاییدیه ببری 

تاییدیه چجوریه ؟ 

اخه نمیدونم چ بگیرم چجور بگیرم 

چ شرایطی ؟

باید بری پزشک اطفال تایید کنه که شیرت کمه البته الان بچت ۶ ماهشه و میتونی بهش غذای کمکی بدی

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....
بچم پنج ماه و نیم بود دکتر گفت بده. شمام کم کم شروع کن بده 

انقدر دکترش دعوام کرد بچت الرژی داشته چرا دادی فلان ک دیگ دلم نمیخواد هیچی بدم شوق غذای کمکیم پریده