2777
2789

ی خانوم که انوجا کار میکرد از اتفاقات خاص پیش اومده میگفت وسوالات در اینباره رو جواب میداد

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و میگن آخرشم دروغ خانم دکتره دراومده 

بگو بخدا؟من خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم 

ولی خیلی دقیق جواب میدادا؟

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

و میگن آخرشم دروغ خانم دکتره دراومده 

عه چیش دروغ بود؟

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بگو بخدا؟من خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم  ولی خیلی دقیق جواب میدادا؟

منم نبودم آخر تاپیکش دوبار تعطیل شد میگفتن مدرک دانشگاهیش با اون چیزی ک میگف دارم یکی نبوده ارشد شیمی داشته انگار و دکتر نبوده ....منم خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم خیلیم با اطلاعات زیادی حرف میزد واقعا منم حیرت زده شدم 

💞👩🏻‍❤️‍👨🏻
منم نبودم آخر تاپیکش دوبار تعطیل شد میگفتن مدرک دانشگاهیش با اون چیزی ک میگف دارم یکی نبوده ارشد شیم ...

ای بابا 

اره انگار واقعا اونجا کار کرده

چطورفهمیدی مدرکشو من دیگه آدم سابق نمیشم😑 اعتمادصفر

ببین اینم یه حدس بود از طرف بچه های سایت

چون بنده خدا گفت هم مدرک ارشد زنتیک داره هم مدرک مربوط به کار تخصصی

ولی گفت مدرک تخصصیش در دسترسش نیست

حقم داشت

مهم این بود با صبر و صداقت پاسخ میداد در عین رازداری ، اطلاعات خوبی میداد