2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

945 بازدید | 54 پست

دوستم با همسرش پنجشنبه میان خونمون از راه دور و اینکه چند ساله که نمیبینمش 

شام چی درست کنم؟ مامانم میگه برنج و فسنجون و خوراک غاز محلی کنارشم چند تا تیکه مرغ خوبه ب نظرتون؟

سالاد چی درس کنم؟ ژله هم بذارم؟ 

کمکم کنید 

ی چیز دگ بچه داره حدود هشت سالشه، براش اسباب بازی بگیرم ک اومد بهش بدم؟ مامانم میگه زشته بعد که شمام رفتین خونشون مجبور میشه هدیه بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فسنجون و مرغ بزار دیگ غاز میخوای چیکار....

اگ روز بعدم موندن اونوقت بازم ی چیز دیگ بتونی درست کنی....دونوع غذا خیلیم خوبه با سالاد و ژله و اینا

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

مرغ وعاز که مثل همه من مهمون داشتم دفعه اول میومدن برنج درست کردم ومرغ وکباب وسوپ چته دیگ زعفرونی وسالاد وماسا خیار

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

پیشنهاد مامانت خوبه بنظرم

ژله ام درست کن

سالادم سالاد فصل بزار یا الان که فصل اناره سالاد انار درست کن

اسباب بازی ام نگیر هروقت خواستن برگردن سوغاتی شهرتونو خواستید بدید ببرن برای بچش یچیز بگیر

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪

چون اونا میان خونه شما معمولا اونا چیزی میارن تو رفتی خونشون اون موقع کادو بده

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..