2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واردش که میشی پایین یه علامت دوربین هست

بعد دوربینو که زدی ۳تا خط گوشه بالا رو بزن گزینه ویدیوکال فوری رو بزن .بعد توی ویدیو کال یه لینک میاره بفرستش برای کسی که میخواد بیاد کال‌ خودتم توی تماس باش تا اجازه ورود بش بدی. 

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗

عزیزم تماس تصویری مال قدیما بود.الان پیشرفت کردیم .با کبوتر نامه بر نامه بده   

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
بعد دوربینو که زدی ۳تا خط گوشه بالا رو بزن گزینه ویدیوکال فوری رو بزن .بعد توی ویدیو کال یه لینک میا ...

ببخشید امنیت داره 

تماس ذخیره میشه یا نه ؟

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔
ببخشید امنیت داره  تماس ذخیره میشه یا نه ؟

سلام. بله امنه..نه فکر نکنم..خودتون باید ضبطش کنید از روی صفحه

با گوگل دوست باشید🌱چون جواب اکثر سوالاتتون رو اونجا سریعتر و علمی تر پیدا میکنید عزیزای دلم🤗
سلام. بله امنه..نه فکر نکنم..خودتون باید ضبطش کنید از روی صفحه

از روی صفحه ؟ چطور 

به سلامتی حرفایی که تایپ شد ولی سند نشد و پاک شد...🌙🚬 به سلامتی حرفایی که ته دل موند و اخر سرم پست شد و لایک شد :)💔