2777
2789

مادرشوهرم مریض بود یه بسته گوشت داده ببرم  بپزم واسه اون و پدرشوهرم هم بفرستم

برنج و خورش بپزم

اون روز قیمه درست کردم پدرشوهرم  ایراد گرفت گفت خوب درست نکردی

راست میگه اصلا قیمه بلد نیستم خوب درست کنم

الان چطوری بپزم یه دستور پخت بهم بگید ممنون😋😘😘😘😘

تو خونم پیاز ..رب..سیبزمینی..زرشک..آبلیمو...ادویه دارم 

تورو خدا زود یه دستور پخت خوشمزه بهم بگیددددد مرسی

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍

یه چیزی درست کن که خوب بلد باشی

به نام خدای مهربانم✨💌 امضام رو بخونید 😁یه دختر مهربونم ولی خب زود میرنجم زود آشتی میکنم درکل حساسم پس اذیتم نکنید🥺 تک فرزندم خیلی سختی کشیدم تو خانوادم ولی عاشقشونم  🥰 و یه چیز دیگه کفتر بازم برای همه خیلی عجیبه 🕊️ یه دختر چشم ابرو مشکی عاشق موهامم تیپ میزنم ولی چادریم خب دیگه همه چی رو گفتم😁یه عشق دارم بزرگترین آرزوم رسیدن بهش 🥺میشه دعا کنید ما دوتا بهم برسیم 😍من به دعایی شما ایمان دارم  انشاالله همتون حاجت روا باشید و دلتون خوش💞 لطفاً درخواست دوستی ندید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیمه میخوای بپزی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پیاز سرخ کن گوشت تفت بده لپه بریز آب جوشیده بریز بزار یه ساعت بجوشه 

بعد رب لیموعمانی و نمک و ادویه پودر گل محمدی دارچین یا هل بزن بزار جا بیفته

حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده                                           حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم.                    حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم              حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن.              حس میکنم  پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده.                حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....