2777
2789

همبازی نمیخان؟من دخترم سه سال و نیمشه هرروز گریه میکنه من نی نی میخام باهاش بازی کنم بغلش کنم

یعالمه عروسک داره اما هیچکدوم و نمیخاد

بچه کوچیک میبینه همش میگه مامان نی نی رو نگاه یه ذوقی میکنه که نگو میگه توام نی نی بخر 😁

امروزم انقدر گریه کرد که برو نی نی همسایه رو بگیر من باهم بازی کنیم که هرچقدر گفتم نمیشه تو گوشش نرفت منم دعواش کردم 

واقعا دیگه اعصاب نذاشته برام بگید چیکارکتم؟

اینم بگم من اقدامم الان سه ماهه ولی خب چیکار کنم هنوز باردار نشدم البته نه بخاطر حرف دخترم 

منوشوهرم خیلی وقته قصد دومی و داریم اما من کش دادم تاالان

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

ما کلا نمیخایم خودمونو راحت کردیم 

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یدونه بچه دارم و تک فرزندی رو انتخاب کردم 

ببین بچه ها خیلی چیرها تو زندگی میخوان ...شما همه رو انجام دادی که اینم انجام بدی؟؟؟؟

بعد بچه درکی واقعا از مشکلات جامعه و تورم و به هر حال داستان های که بچه ی دیگه با خودش میاره داره؟؟؟؟

تک فرزندی خوب نیست

دوتا خوبه هم معقول هم اندازس 

مخصوصا ک شما دخترتم دوس داره و شوهرتم میخاد پس یعنی توان ساپورت کردنش رو داره

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    
به نظرم تک فرزندی خوب نیست 

دیوونم کرده هرروز میگه نی نی 

خودمم هم عصبی میشم ازدستش و گریه هاش 

همم خودم گریه ام میگیره از تنهاییش چیکار کنم حامله نشدم فعلا اخه

تک فرزندی خوب نیست دوتا خوبه هم معقول هم اندازس  مخصوصا ک شما دخترتم دوس داره و شوهرتم میخاد ...

شوهرمن سه چهار تا میخاد توان ساپورتشون و داره 

ولی حالا دومی و فعلا حامله نشدم 

پشیمونم کاش زودتر میاوردم از دوسالگیدخترم  شوهرم میگه اقدام کنیم میگم نه صبر کن

من کلا دوتا بچه میخوام 

هم خودم هم همسرم عاشق بچه ایم ولی توانمون بیشتر از دوتا نیست 

و تک فرزندی اصلا به هیچ وجه دوس ندارم 

پسرم کوچیکه ۲۲ ماهشه خودمم باردارم همسرم زودتر ازینا دومی رو میخواست ولی خودم قبول نکردم گفتم پسرمو از شیر بگیرم بعد 

من برا بچه دومم ماه سوم اقدام باردار شدم 

یه چندماه دیگه صبر کن نشدی برو دکتر یه سنو بده برا تخمدانات و رحمت و کیست و اینا 

ولی ان شالله که به زودی خدا صلاح بدونه دومی رو هم باردار شی 

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 
من که هنوز تو آرزوی اولی هستم 

منم چشم انتظار و هرروز گریه بچمو باید تحمل کنم 

انشالله دوتامون باردار بشیم