2777
2789

دخترم ۱۸ماهشه هربارسرمامیخوره دکترابهش اسپری سالباتامول بابکلومتازون میدن این اسپری هاخیلی عوارض دارن،دخترم سرماخوردگیش خوب شده فقط سرفه میکنه،دکترش این سری ساشه مونته لوکاست بااون دوتااسپری بالاروداده باشربت فکسوفنادین...

حالاموندم چیکارکنم سری قبل دکترداداستفاده نکردم دخترم خودبه خودخوب شدولی الان خیلی سرفه وبی قراری داره شبها..

ازچندنفرپرسیدم میگن بچه هاشون قبلامشکل داشتن زادیتن یاهمون کتوتیفن ایرانی خوردن،زادیتن خارجیه داروخونه هادارن؟تجربیاتتون رواگه میشه درمیون بذاریدمرسی

پسر من از نوزادی الرژی داره این روزا انفولانزا گرفته سرفه شدید گرفته دکتر گفت بیشتر سرفه هاش از حساسیتش هست که تشدید شده یه امپول کورتونی تجویز کرد همراه با ستریزین و مونته لوکاست جویدنی و گفت مطلقا از عطر و ادکلن و داروهای اسانس دار استفاده نکنم براش

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من از نوزادی الرژی داره این روزا انفولانزا گرفته سرفه شدید گرفته دکتر گفت بیشتر سرفه هاش از حساس ...

اتفاقادیروز آمپول بتامتازون زدولی فایده نداشت شب خیلییی اذیت کردتاصبح بی قراری کردوسرفه کرد

یکبار هم قبل یکسالگی سرما خورده بود سرفه هاش شدید بود دکتر براش اسپری و زادیتن تجویز کرده بود منتها اون موقع زادیتن به راحتی پیدا کردیم خارجی بود

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
اتفاقادیروز آمپول بتامتازون زدولی فایده نداشت شب خیلییی اذیت کردتاصبح بی قراری کردوسرفه کرد

من خودمم انفولانزا گرفتم یعنی از پسرم سرایت کرده من هم پریشب اصلا نتونستم بخوابم تا اینکه دکتر برام بتامتازون نوشت سرفه هام به حدی هست که عضلات شکمم کوفته شده موقع سرفه از شدت درد عضلاتم خم میشم

زادیتن خوب بودبهترش کرد؟

اره خیلییییی چند تا دکتر بردم اخر سر بردم دکتر فوق تخصص ریه کودکان تا اینکه اسپری و زادیتن خوبش کرد چند  تا هم داروی دیگه بود که فراموش کردم ولی برای ریه اش اینا یادمه

من خودمم انفولانزا گرفتم یعنی از پسرم سرایت کرده من هم پریشب اصلا نتونستم بخوابم تا اینکه دکتر برام ...

برای بزرگسال هیدروکورتیزون جواب میده خودم آسم وآلرزی دارم هیدروکورتیزون آبه روآتیش بتامتازون خیلی ضعیفه

برا پسرم هیدروکورتیزون داد ولی واسه من پزشک عمومی بتامتازون

شماساکن کدوم شهرهستین؟

تبریز 

دکتر بابک قالیباف یعنی بهش ایمان اوردم

متخصص کودکان و فوق تخصص ریه کودکان

برا پسرم هیدروکورتیزون داد ولی واسه من پزشک عمومی بتامتازون

خداان شالله بهتون سلامتی بده خیلی بده سرماخوردگی وآنفولانزا میگذره ولی حساسیت وآسم خیلی بده تاآخرعمراذیت میکنه