2777
2789
عنوان

مجردا و متاهل ها هردوش بیاین لطفا

342 بازدید | 37 پست

سلام دوستای عزیز نی نی سایتی

من تاپیک های ازدواج رو که میخونم  از زمانیکه خودم مجرد بودم تا الان هرکسی تاپیک میزنه که دوست داره ازدواج کنه یه عده میان زیرش طوری جواب میدن که انگار یه خواسته غیرمعقوله و اشتباه میکنه عین این میمونه به آدم بگن نباید گشنه ات بشه غذا خوردن خوب نیست!

خب کیه که دوست داره ازدواج بد کنه کی از روزی که نشسته رو سفره عقد میدونسته تهش چی میشه؟ مگه گفتن اینکه خوبه ازدواج نکردی از مجردیت لذت ببر آدم رو آروم میکنه 

الان زیر این پیست هرکسی دوست داشت از تجربه خودش از ازدواجش بگه اینکه راضیه؟اگه راضی نیست آیا دوست داشت برمیگشت به مجردیش با این شرط که دیگه حق ازدواج نداره؟

به نظر من اگه طرف مقابلمون آدم درستی باشه بی شک ازدواج یکی از بهترین نعمت هاست 

و اینکه طرفمون ادم درستی باشه من حس‌میکنم قسمت زیادیش شانسه دقیقا میگن هندونه دربسته درسته چون خیلی چیزا ها بعدا مشخص میشه و با هیچ تحقیقی مشخص نمیشه

من تا ۲۹ مقاومت کردم و ازدواج نکردم چون خیلی بدبین بودم یه موفقیتش ولی خدا خواست و فرشته نصیبم کرد واقعا  آدم همسرش بدلش باشه آخره خوشبختیه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

با اینکه اختلافات داریم اما هزار بارم ب عقب برمیگشتم ازدواج میکردم 

خونه بابام خیلی محدود بودم 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و همسرم خیلی هم رو میخواستیم برای بدست آوردن هم جنگیدیم الان هم خداروشکر راضیم نه اینکه بگم مشکل نداریم داریم اما با وجود همه سختی ها راضی هستیم زندگی بالا و پایین داره 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

یک عدد راضی هستم برگردم ب قبل بازم ازدواج میکنم

تو زنذگی متاهلی خیلی خیلی سختی کشیدم دعوا بوده مشکلات بوده ادایل ازدواج اصلا تفاهم نداشتیم زارت و زورت دعوا کم کم اخلاقامون اومد دست هم و الان هم راضی ام شکر خدا

نه شانس و هندوانه سر بسته نیست

ازدواج آگاهی و چشم باز میخواد 

مثل هر کار دیگه ای یک سری آمادگی و مهارت میخواد

مثل جایگاه اجتماعی و آمادگی جسمی و آمادگی فکری و آمادگی روانی و استقلال مالی و ...

اگر این ها بود و در زمان شناخت که حداقل شش ماه هم هست، طرف مقابل  آدم مناسبی بود و همه نشانه ها رو هم جدی گرفته بشه . احتمال موفق بودن اون ازدواج خیلی خیلی زیاد هست 

چقد خوب خداروشکر😍

مرسی عزیزم 

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
با اینکه اختلافات داریم اما هزار بارم ب عقب برمیگشتم ازدواج میکردم  خونه بابام خیلی محدود بودم ...

توی همه زندگی ها مشکلات هست همین که ترجیحت بازم ازدواجت هست خیلی خوبه انشاالله همیشه خوشبخت باشی😘

توی همه زندگی ها مشکلات هست همین که ترجیحت بازم ازدواجت هست خیلی خوبه انشاالله همیشه خوشبخت باشی😘

مرسی از دعای قشنگت عزیزم ان شاء الله همچنین 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من و همسرم خیلی هم رو میخواستیم برای بدست آوردن هم جنگیدیم الان هم خداروشکر راضیم نه اینکه بگم مشکل ...

توی همه زندگی ها سختی و مشکلات هست همین که با وجودشون بازم قدر زندگیتون رو بدونین خیلی خوبه انشاالله همیشه خوشبخت باشین😘

یک عدد راضی هستم برگردم ب قبل بازم ازدواج میکنم تو زنذگی متاهلی خیلی خیلی سختی کشیدم دعوا بوده مشکل ...

خداروشکررررر

چقد خوشحال میشم اینجور کامنت ها رو میخونم 😍

انشاالله همیشه خوشبخت باشین😘