بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیشترش به درد نخوره مثل تخت نوجوان تا 5سال بیخوده یاهمزمان نی نی لای لای با کریر میخرن که فقط یکیش استفاده میشه دوتاش هزینه هست یا من صندلی ماشین خریدم استفاده نکردم چون تا1سالگی بغلم بودبعدش هم بزرگ شد میخواست راحت باشه نمینشست یالباس زیاد بیخوده چون زود بزرگ میشه هرماه سایزش بزرگ میشه ولباسا میمونه
منم تا حدودی خریدم یه سریش مونده سرویس خوابش ۱۵ شد کالسکه و کریر ۸ تومن لباس هاش حدود ۱۵ بهداشتی هاشم از مامانم نپرسیدم هنوز فکر کنم اونام حدود ۳ تومن اینا میشه فرش و لوستر و یه سری وسایل دیگه اش مونده از اینستا چند تا تیکه چوبی سفارش دادم یک میلیون و خرده ای شد
تا2سالگی فقط ساک وگهواره وکمدمهمه بقیه چیزا بود ونبودش مهم نیست زیاد استفاده نمیشه و یه راهنمایی سرویس چوبش ویل تخت وروفه وکمد ومیز ارایش وویز تحریر رو سفارش بدی بسازن از خرید یه صرفه تره حداقل نصف قینت برات در میاد