2777
2789

برا من شد۳۵حدودا

تازه زایمان کردم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به سلامتی و دلخوش عزیزدلم سرویس تخت و کمد نوزاد گرفتین یا نوجوان؟حدودا چند شد؟ کالسکه بنظرتون چه مد ...

ممنون گلم

تخت نوجوان و کمد و دکوری گرفتم شد ۱۵ونیم ولی این میشه گفت کف قیمت بود بقیه مدلا گرونتر بود

من کالسکه نگرفتم چون تنها بیرون نمیرم اصلا شوهرمم حس کالسکه بردن نداره

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بیشترش به درد نخوره مثل تخت نوجوان تا 5سال بیخوده یاهمزمان نی نی لای لای با کریر میخرن که فقط یکیش استفاده میشه دوتاش هزینه هست یا من صندلی ماشین خریدم استفاده نکردم چون تا1سالگی بغلم بودبعدش هم بزرگ شد میخواست راحت باشه نمینشست یالباس زیاد بیخوده چون زود بزرگ میشه هرماه سایزش بزرگ میشه ولباسا میمونه

۳۵میلیون ؟ جسارتا خودتون خریدید ؟

نه عزیزم خونه ای که توش نشستیم رو من مجرد بودم خریدم الان چند ساله اینجا نشستیم همسرم گفت سیسمونی با من به جبران خونه

منم تا حدودی خریدم یه سریش مونده سرویس خوابش ۱۵ شد کالسکه و کریر ۸ تومن لباس هاش حدود ۱۵ بهداشتی هاشم از مامانم نپرسیدم هنوز فکر کنم اونام حدود ۳ تومن اینا میشه فرش و لوستر و یه سری وسایل دیگه اش مونده از اینستا چند تا تیکه چوبی سفارش دادم یک میلیون و خرده ای شد 

تا2سالگی فقط ساک وگهواره وکمدمهمه بقیه چیزا بود ونبودش مهم نیست زیاد استفاده نمیشه و یه راهنمایی سرویس چوبش ویل تخت وروفه وکمد ومیز ارایش وویز تحریر رو سفارش بدی بسازن از خرید یه صرفه تره حداقل نصف قینت برات در میاد