2777
2789

اولا سلام

دوما اگه انرژی منفی و دعوا ا دارید کلا خدافظ از الان

سوما تبلیغ نکنید تیرتون خطا میره 

خب مشکل من 

تو این سه سال یکبار تست نزده بودم چون نمیخواستم کنکور بدم حالا به هر دلایلی  بعد کنکور الکی دادم امسال رتبه 250 هزار شدم کشوری  90 هزار منطقه شدم که خب هیچی چون نخونده بودم با این نخوندمم 10 درصد فیزیک زدم 5 درصد ریاضی  اونم الکی الکی میدونم کمه

من میخوام از مهر شروع کنم کنکوری خوندن برای رشته های پیرا مثل مامایی چی بگم ازادم اوکیه اگه شد و تونستم پزشکی اما حتی بلد نیستم چی باید بخونم از کجا شروع کنم از چه مبحثی با چه منابعی! با این گرونیا یه شیمی مبترکام 2و5 بود پارسال حتما باید مبتکران باشه؟ 

فیلمای آنلاین زیاد ریخته کف تلگرام سالیانه شون خوبه؟! 

چیکار باید کنم برا مشاوره اول میخوام ببینم خودمو نمیتونم جمعو جور کنم اخه واقعا زوره 15 تومن بدم مشاوره شرایطشو ندارم  

تازه از الانم دیره واقعا دیره بخصوص یه نفر سه ساله شروع کرده من..... از مهر 

یگانه خانم.  اسم کاربریم نزن عزیزمه  م رو نذاشته آخه هی می‌نوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد

کلی زمان هست تازه ۶۰ درصدم که نهایی و تشریحیه

خب من خیلی نا بلدم خیلی صفرم نهاییارم خراب کردم

یگانه خانم.  اسم کاربریم نزن عزیزمه  م رو نذاشته آخه هی می‌نوشتم یگانه میگفت قبول نمیکنم منم گفتم نزن عزیزم قبول کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من خیلی نا بلدم خیلی صفرم نهاییارم خراب کردم

فیلم سالیانه دبیرهارو ببین از تو تلگرام میرسی اونا خودشون تا اسفند تمون میکنن هفته ای مثلا سه جلسه شیمی فراهانی ببین بقیه تایمم تست و تمرین 

👾

فیلم سالیانه دبیرهارو ببین از تو تلگرام میرسی اونا خودشون تا اسفند تمون میکنن هفته ای مثلا سه جلسه ش ...

منابع معرفی میکنن؟ سالیانه از مهره؟ 

مثلا زیست حنیف خوبه

ریاضی اریانفر؟ 

فیلم سالیانه دبیرهارو ببین از تو تلگرام میرسی اونا خودشون تا اسفند تمون میکنن هفته ای مثلا سه جلسه ش ...

حس میکنم اینطوری پیش برم تهش 40 هزار شم منطقه ای دوستم اینطور بود

منابع معرفی میکنن؟ سالیانه از مهره؟ مثلا زیست حنیف خوبهریاضی اریانفر؟

اره خودشون میگن چی بخر همه منابعتو جامع بخر زیست حنیف خوبه ریاضی من کرمیو پیشنهاد میدم از صفر درس میده

👾

شرایط مشاوره رو ندارم چون میدونم پولمو میندازم تو جوب وگرنه دارم 

من اصلاً توجه نمیکنم 

اره خودشون میگن چی بخر همه منابعتو جامع بخر زیست حنیف خوبه ریاضی من کرمیو پیشنهاد میدم از صفر درس می ...

عه چقد خوب... 

کرمی خیلی ارومه اخه من نهاییش کمکم نکرد... 

فیزیک کیو پیشنهاد میدی

گذشته رو کاملا فراموش کن انگار اولین بارته. تا مهر ۱۰روز مونده. فیزیک دهم میتونی شروع کنی و تموم کنی ...

فقط واسه فیزیک دهم وقت بذارم یعنی؟! 

برنامه رو چیکار کنم ندارم 

فقط واسه فیزیک دهم وقت بذارم یعنی؟! برنامه رو چیکار کنم ندارم

وا ۳۰درصد کنکور از فیزیک دهمه. فیزیک قضاتی بخون. روزی ۴ ساعت بزار برا فیزیک. ۴ساعت زیست دهم با حنیف بخون‌. شبا مثلا از ساعت ۸ ۹تا خواب عربی

عه چقد خوب... کرمی خیلی ارومه اخه من نهاییش کمکم نکرد... فیزیک کیو پیشنهاد میدی

دیگه با هرکی بیشتر میفهمی با اون ادامه بده بهترین دبیرای فیزیک قضاتی یحیوی شجاعی یه نمونه تدریس ازشون ببین

👾

عزیزم من تجربی نبودم پس دقیق نمیتونم برای منبع و فیلم راهنماییت کنم ولي حتما باید با یه مشاور پیش بری لازمم نیست میلیونی هزینه کنی و بله میتونی موفق شی

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

وا ۳۰درصد کنکور از فیزیک دهمه. فیزیک قضاتی بخون. روزی ۴ ساعت بزار برا فیزیک. ۴ساعت زیست دهم با حنیف ...

30 درصددد چقد زیاد!!! پس نباید توی ده روز انقد راحت جمع بشه که... من فقط 10 درصد همینطوری الکی زدم 

تو این ده روز؟