2777
2789
عنوان

بچتون حساب داره یا بیمه عمر؟

307 بازدید | 22 پست

پسرم دوسالشه بدنیا اومد ۱۶ تومن کادو واسش جمع شد و کلی عیدی و کادو تولد اما هربار بخاطر دست تنگی خرجش کردیم موندم براش حساب بانکی باز کنم یا بیمه عمر اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید لطفا

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمه‌ی عمر نمیدونم چقدر میشه روش حساب کرد... مثلاً ده سال دیگه، بیست سال دیگه شرکتی که توش بیمه عمر باز کردیم ورشکست نشه، یا جمع نکنه فرار کنه و ... 

من باشم یا طلا میخرم، یا حسابی باز میکنم که روش سود بیاد، به سودش هم دست نمیزنم که بیاد روی خودش. اینطوری فکر میکنم بهتر باشه.

ریز ریز سکه میخریم براشون . بانک که کاملا بیخوده بیمه عمر هم اون چیزی که میگن بعد انقدر سال انقدر میدیم که چیز خاصی نمیشه فقط دور از جون خدا اون روز رو برای کسی نیاره اگر پدر خانواده فوت بشه برای خانواده اش کاربرد داره بیمه عمر یه چیزی پیده بهشون 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الان مثلا ۵۶۰ تومن پول براش جمع کردم این پول مگه طلا میشه

بيمه عمر

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من کارم مالیه. در مورد بیمه عمر زیاد تحقیق کردم و راضیم نکرد راستش. دوتا دختر دارم، براشون طلا میخرم ...

پسرم یه پلاک دست و گردنبند ظریف داره که یکیش پدرم خرید و یکیش پدر شوهرم و یه سکه پاارسیان خواهرم برای تولد یک سالگی

خداوندا...‌‌‌‌‌‌