2777
2789
هردو خخخ

خب اولی اینکه دیگه نزدیک بیست ساله عادت کردم و کارمندم مجبورم مجبوررررررررررر

دومی هم اینکه وضو میگیرم نماز میخونم و میرم آشپز خونه 

صبونه آماده میکنم و میخوریم، تغذیه و میان وعده خودم و همسرم و بچه ها میذارم، جمع و جور میکنم و تا ساعت 7:15 که بزنیم بیرون و شروع یه روز خوب انشا الله

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم‌میخواد 

ولی شبا نمی تونم زود بخوابم امثرا

اونجوری که بتونم‌راحت‌بیدار شم صبح

کاش منم میتونستم اراده کنم

چند روز پاشه آدم مغز عادت میکنه

چه قدرم که سفارش شده بیدار موندن این تایم

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
اهان چون کارمندین مجبورین😀

آره دیگه والا نمیرسم به کارام

بعضی وقتا ناهارم هم درست میکنم صبح ها 

البته در حد ماکارونی ، کته گوجه اینا اگه باشه

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
من ۶.۵ بیدار شدم همه کارامو کردم مونده جارو و حیاط شستن‌.چقد خوبه دیگه بقیه روز بیکارم😂

آفرین خسته نباشی

کجا ساکنید که حیاط دارید؟

آره دیگه والا نمیرسم به کارام بعضی وقتا ناهارم هم درست میکنم صبح ها  البته در حد ماکارونی ، ک ...

بالاخره شما فرزند سوم رو آوردید یا خیر؟

بالاخره شما فرزند سوم رو آوردید یا خیر؟

هر جوری فکر کردم دیدم نمیشه دیگه نیاوردم   

شما از کجا میدونید قضیه مال دو سه سال پیش بود که تو فکرش بودم