2777
2789
عنوان

بچه ها امکانش هست باردار باشم؟

178 بازدید | 17 پست

میشه راهنمایی کنید 

من از وقتی یادمع تنبلی تخمدان دارم پریود نمیشم مگر اینکه با قرص ، الان یه ماه  که قرص نمیخورم و پریود نشدم  ، طبیعی جلوگیری میکنیم 

علایم بارداری چیه ؟

صبح ها که بیدار میشم کمر درد دارم ، بعد الان سه روز که زیر دلم و کمرم به شدت درد میکنه  از علایم بارداریه ؟

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه بخاطر تاخیر باشه  من تاخیری اینجور میشم

اخهدمن میدونم تا قزص نخورم هیچی به هیچی اصلا پریود نمیشم مس این دردا برای چیه

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 
اینطوری که معلوم نمیشه . بپر برو یه بیبسچک بخر بیا

اهان میرم امروز

منم تنبلی شدید دارم تا جایی که دکتر گفته بود بدون دارو و درمان باردار نمیشی من زیاد پیگیر درمان نبودم یک و نیم سال هم بود آزاد گذاشته بودم دیشب بی بی چکم مثبت شد نوک سینه هام به شدت درد میکرد با درد زیر شکم از دیشبم هی دارم بالا میارم

نه عزیزم خیلی بعیده باردارباشی وقتی خودت میگی بدون قرص پریود نمیشی....یه عقب انداختن سادس و اون حالتهاهم تلقین به بارداری هست 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
منم تنبلی شدید دارم تا جایی که دکتر گفته بود بدون دارو و درمان باردار نمیشی من زیاد پیگیر درمان نبود ...

اخی عزیزم مبارک باشه

نه عزیزم خیلی بعیده باردارباشی وقتی خودت میگی بدون قرص پریود نمیشی....یه عقب انداختن سادس و اون حالت ...

مرسی عزیزم

ممنون عزیزم انشاءالله قسمت شما

فدات گلم ، کار خاصی پزشک نگفت انجام بدی