شوهرم اوایل خیلی باهام خوب بود طاقت دوری ام را نداشت اما الان جاش را جدا کرده سر چیزهای الکی دعوای بزرگ راه میندازه همه اینها از وقتی شروع شد که خونه و ماشین خریدیم و زد به نام من متاسفانه بنگاهی به خانواده شوهرم گفت یه مدتی هم تنها خیلی رفت و آمد کرد خانه مادرشوهرم به خاطر تعمیرات خونه اشون یه بار هم به دعا پیدا کردم تو خونه که اسم خودش و مادرش نوشته شده بود محبت اسم مادرش علی قلب اسم شوهرم بردم انداختم تو آب روان اما انگار باطل نشده
السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لباس زیراتو چپه بپوش مرتب اسفند تو خونتون دود کن چهار اطراف خونه هم سرکه بپاش...سوره طلاقم بخون...کاش مادری ک انقد ب بچش وابستس و بجش هنوز نیاز ب شیرخوردن داره دامادش نمیکرد...خوشبختی بچش واسش مهم نیست نادان
یا رب نظر تو برنگردد،با افتخار ترکم، هر وقت به پرتگاه زندگی رسیدم خدا گفت بپر، ترسیدم،اما به خالق جهان هستی اعتماد کردم وقتی افتادم،یکهان اوج گرفتم،من به خدایم ایمان دارم.یک دختر دهه هشتادی عاشق کتاب،درسخون،پر از تجربه،خوشکل موشگل😂و همینطور ضربه دیده از روزگار، از آدما🙂یادمه از بچگی تا این لحظه هیچوقت خوشبختی ندیدم،اما بازهم خدایا شکر حتی بخاطر حکمت مشکلاتم❤️