toranj1368 مدیر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 863 عنوان این هودی خیلی زشته؟😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 34 پست برای کادو 🤒رنگ میده؟بده خیلی زایس😭چیکار کنم خودم فقط فرستادم که بخرن ولی اون طرحه که خواستم نیس بعدشم به دستم نرسیده ببینم جنسش چیه😭 1401/08/02 | 08:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_آریایی عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 2037 چون رنگای دیگه نمپوشه رنگای دیگم زرد و سفید و نارنجی بود سفید قشنگ بوده.حالا کاریه که شده.مبارکش باشه قشنگه ❤❤❤غصه نخور😍 کاربری واگذار شد
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11763 ینی دو تا هودی خریدی۵۲۰ ؟خب ببین سایز بزرگاشون گرونترن. احتمالا شما سایز لارج خریدی ارزونترن اونا. ب ... نه اتفاقا منم فک کردم کوتاه باشه برای مهمونی گرفتم اما اندازش خوب شد برا بیرونم پوشیدم قدشون بلنده تدی ک جنسش معلومه هودی صورتیم توش کرکیه مغازش تازه باز کرده بود و تو کوچه بود منم اتفاقی دیدم خریدم بعدش رفتم بازاری دیگ دیدم چقد خوب خریدم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
مامانی_ساشا عضویت: 1389/07/09 تعداد پست: 12038 تو عکس اینطوری رنگش نرفته ۴۰۰ عزیزم رنگ شادتر و جنس بهتر با این قیمت بود ولی فدا سرت به قول مامانم ادم با یه لباس پیر نمیشه که >*
toranj1368 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 863 سفید قشنگ بوده.حالا کاریه که شده.مبارکش باشه قشنگه ❤❤❤غصه نخور😍 نمپوشید🥺فدات عزیزم مرسی❤️
toranj1368 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 863 عزیزم رنگ شادتر و جنس بهتر با این قیمت بود ولی فدا سرت به قول مامانم ادم با یه لباس پیر نمیشه که خودم نمتونستم برم سپردم به دختر خالم 🥺