دوستان من بی بی چک ویور گذاشتم فردا موعدمه ببینید به نظرتون چیه جوابش؟ مارک های روژان و مدیکور هم دیروز و پریروز هاله انداختن اما امروز ویور داشتم کذاشتم این عکسش
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
هووو چه خبره والا من شیش روز قبل پریودم همینجور هاله انداخت باردار بودم دو هفته بعد پریود که دو ماهش ...
خب بله دیگه میگن دوهفته، که دیگه قطعی باشه، نه که برای همه. چون هیچکس نمیدونه لقاح کی اتفاق افتاده برای همین استثنائه برای شما و استارتر، که قبل پریودشون میزنن و مثبت میشه. یعنی که لقاح زود اتفاق افتاده.
بچها من ی هفته هس از موعد پریوم گذشته دیروز بی بی چک زدم منفی شد احتمالش هست حامله باشم؟
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
نه گلم بهترین زمان ۲روز تا یکهفته بعد از موعد هست.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹