2777
2789
عنوان

عفونت در بارداری ی دقیقه بیایید

212 بازدید | 20 پست

سلام من 11هفته و 5 روزمه چهارشنبه نوبت دکتر دارم برا آن تی بعد نزدیک 5 6 روز مقدار ترشح زرد کمرنگ داشتم اما علائم دیگ ای نداشتم ب ماما هم رنگ زدم گفت بدون علائم عفونت نیس بعد از دیشبه گاهی کنی سوزش واژن گرفتم ولی بو خارش اینا ندارم بنظرتون زودتر برم دکتر یعنی امروز فردا یا همون چهارشنبه برم عب نداره عفونت تو دو روزه مشکلی پیش نمیاره🧐🧐

ترشح زرد بدون بو و خارش طبیعیه تا یه حدی من فقط یکم اونم یکی دوروز سوزش داشتم خودش برطرف شد دکتر گفت عفونت نداری... بازم شرایطها فرق داره 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماما رو ولش کن برو متخصص خوب عفونت میزنه به کیسه اب باید زود بهش برسی

نه تحت نظر فوق تخصصم ک ماما پیش اون کار میکنه کلا هرکس سوال داره ب اون زنگ میزنه یعنی تا پس فردا خطر ناکه🤔

ترشح زرد بدون بو و خارش طبیعیه تا یه حدی من فقط یکم اونم یکی دوروز سوزش داشتم خودش برطرف شد دکتر گفت ...

منم گفتم ب ماما گف همون چهارشنبه بیا معاینه ات میکنیم حالا نمیدونم چ کنم😬رفت و آمدم برام سخته بارداری پر خطرم

منم گفتم ب ماما گف همون چهارشنبه بیا معاینه ات میکنیم حالا نمیدونم چ کنم😬رفت و آمدم برام سخته باردا ...

به دکترت زنگ بزن بپرس 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
باشه مرسی 🙇‍♀️

چرا بارداریت پرخطره

چرا بارداریت پرخطره

دوتا سقط داشتم دومی 17 هفته کلا بارداریام هماتوم میگیرم سر اینم داشتم انوکسوپارین مصرف میکنم روزی دوتا آمپول پروژسترون میزنم و شیاف خداروشکر دیگ لکه بینی ندارم ولی خب فک کنم بخاطر آمپولا مستعد عفونت شدمو عفونت گرفتم چون بهداشتو رعایت میکنم😢

دوتا سقط داشتم دومی 17 هفته کلا بارداریام هماتوم میگیرم سر اینم داشتم انوکسوپارین مصرف میکنم روزی دو ...

آخی عزیزم ایشالا اینو بدون خطر بگذرونی نی نیتو بگیری تو بغل بسلامتی و دل خوش

آخی عزیزم ایشالا اینو بدون خطر بگذرونی نی نیتو بگیری تو بغل بسلامتی و دل خوش

مرسی عزیزم ان شاء الله 🤲 همچنین شما ی نمه خیالم از لکه بینی راحت شده بود حالا عفونت کوفتی😑

مرسی عزیزم ان شاء الله 🤲 همچنین شما ی نمه خیالم از لکه بینی راحت شده بود حالا عفونت کوفتی😑

نگران نباش اونم ازبین میره