2777
2789
عنوان

مادر شوهر خوووب🥺

401 بازدید | 21 پست

دو سه ماه پیش برای پیش خونه پول کم آوردیم(تهران قیمت ها سرسام اور شده) مادر شوهرم گفت من خونمو میفروشم میدم بهتون…فکر کردم شوخی میکنه گفتیم نههه این چه کاریه این چه حرفیه و…

گفت نه دوره زمونه سخت شده دوس دارم کمک حالتون باشم،منم که تو خونه به این بزرگی تنهام به چه دردم میخوره(دو تا خواهرشوهرام ازدواج کردن)میفروشم یه مقدار به شما کمک میکنم بقیشم یه واحد کوچیکتر میگیرم برای خودم

این کارم کرد…واقعا شرمندش شدم🥺

هر چند خب همسرم تک پسره و یه جورایی باید کمک کنن ولی توقع فروش خونه نداشتم ازش.خدا به اندازه دلش بهش بده.

اگه گیر نده بچه بیارین بچه بیارین واااقعا فرشته ست😂🤪

به اندازه مادرم دوسش دارم

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه واقعا.

خواهر منم یه سه طبقه دارن که پسراش تو دو طبقه ش هستن‌ جای دیگه هم زمین دارن، پسر دخترا میخوان بکنن واحد واسه خودشون.  خواهرم به شوهرش گفته سانتافه رو بفروش، خرج بچه ها کن خونه رو بسازن، کمکشون کن.  خودمون ماشین سبک بخریم.

🙄 

خدا حفظش کنه الهی تو دنیا هرچی میخاد خدا بهش بدههه... مادرشوهر من تا میتونه ازمون پول میکنه

من همیشه تصورم از مادر شوهر بد بود تا وقتی مجرد بودم ولی مادرشوهرم واقعا زن باکمالاتیه.خداروشکر میکنم

خدا حفظش کنه واقعا. خواهر منم یه سه طبقه دارن که پسراش تو دو طبقه ش هستن‌ جای دیگه هم زمین دارن، پس ...

زمونه سختی شده واقعا.پدر مادرا اگه در وسعشون هست خوبه که دستگیر بچه هاشون باشن😢

چقد بامحبته مادر شوهر من که یه تیکه طلا نداد به شوهرم گفت نههه اینا سرمایه های منن🤣🤣

خیلی مهربونه.و اینکه پسرشو هم خیلی زیاد دوست داره بی تاثیر نیس.چون شوهرم و خواهراش که بچه بودن پدرشون فوت شده مادر شوهرم با سختی بزرگشون کرده و خیلی زیاد بچه هاشو دوست داره