2777
2789
خب از نظر اون مبارکه  کسیکه منطقش یا بگیر یا کات رو بیخیال شو  لوس کردنم حدی داره بیخیال ...

واقعا درسته 

آخه یعنی چی این حرفو زد😐من که درآمدم در شغلم متوسطه خونه برای خودمم ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته  من قصدم جدیه

پس بهش این اطمینان رو بده و از خودش بپرس ک چی مد نظرشه.... اینکا چیکار کنید رو از خودش بپرس ....

منم با عشقم ازدواج کردم...

ببین ازدواج با عشق خوبیش اینه هیچوقت مشکلات خرابش نمیکنه و عشق باعث ترمیم میشه

جوری ک شوهرم بخاطر اینکه طاقت ناراحتی منو نداره با من دعوانمیکنه و بحث هارو تموم میکنه... ماهم ۳ سال فاصله سنی داریم و اون ۲۳ سالشه  

پس بهش این اطمینان رو بده و از خودش بپرس ک چی مد نظرشه.... اینکا چیکار کنید رو از خودش بپرس .... من ...

درسته همینطوره 

بهش میگم ممنون از راهنماییت 

ایشالا همیشه خوش حال و خوشبخت باشی 

واقعا درسته  آخه یعنی چی این حرفو زد😐من که درآمدم در شغلم متوسطه خونه برای خودمم ندارم

یه سری ایده آل داره برای خودش 

یا خانوادش یا دوستاش گفتن این باهات ازدواج نمیکنه میخواد بگه بیا ثابت کن ازدواج میکنی باهام 

نهایت زورشم کاته 

اگر خانوادت موافقن 

اگر میبینی توی وجودت میگنجه یه نشون ببر براش فعلا تا اروم بشه ثابت کنه بگیری   

نگفتی پولداری ولی اگه دارایی بروجلوچون مشکلات زندگی خیلی درس میشه بقیشم یه رابطه سالمه اگه میدونی هردوتاتوبهم میخورین واسه هم تکراری نمیشین این عشقتون واقعیه ازدواج کنین ولی باپول اینویکی داره میگه که چنسال پیش الانتوزندگی کرده موفق باشی

یه صلوات مهمونم کنید..بتونیم ایشالاخونه بخریم 🌷🥰