مااهی_قرمز مدیر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 416 عنوان کیا اهل کتاب هستن و کتابخونه دارن🤗 | مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 70 پست عکس کتابخونه تون رو دوست داشتین بفرستین خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️ 1401/08/02 | 01:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمنیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 6319 شاملو خیلی جلوتر از زمان خودش بوده و فروغ بی نهایت استاد.. بله با نظرتون موافقم خدایا بی نهایت شکرت
مااهی_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 416 بله با نظرتون موافقم ❤️❤️🙏 خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️
ailinam2 عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 4045 منم چقدر جالب من دوست دارم کتاب بخونم تحقیق کنم راجب دینم ولی نمیشه خدایا حال دلم را تکانی بده.............
افرا۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 694 چقدر جالب من دوست دارم کتاب بخونم تحقیق کنم راجب دینم ولی نمیشه ادم نباید روعقایدش متعصب باشه چرا نمیشه
ailinam2 عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 4045 ادم نباید روعقایدش متعصب باشه چرا نمیشه من اوایل اینجوری نبودم سر دین با شوهرم بحثمون میشد الانم دنبال کتاب های قدیمی ام برای مطالعه چون حس میکنم بعضی چیزها تحریف شده اس خدایا حال دلم را تکانی بده.............
افرا۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 694 من اوایل اینجوری نبودم سر دین با شوهرم بحثمون میشد الانم دنبال کتاب های قدیمی ام برای مطالعه چون حس ... خیلی هم عقیده ایم 😃
دخترمنیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 6319 نگاه کن که غم درون دیدهام چگونه قطره قطره آب میشود چگونه سایهٔ سیاه سرکشم اسیر دست آفتاب میشود ... ممنونم ازتاپیکتوندرسته که کتاب شعرمیخونم امابحث وگفتگو درباره شعر،لطف خودش رو دارهچون بچه دومم کوچیکه فعلا نمیتونم به محافل شعر برم ودلتنگشون شده بودم.ممنون که حال وهوای انجمن شعررو برام تداعی کردین خدایا بی نهایت شکرت
ailinam2 عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 4045 خیلی هم عقیده ایم 😃 چقدر خوب حوصله داری خصوصی حرف بزنیم یا کتابی بود بهم معرفی کنیم اینجا ممکنه تاپیک بترکه یا قفل شه خدایا حال دلم را تکانی بده.............
افرا۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 694 من اوایل اینجوری نبودم سر دین با شوهرم بحثمون میشد الانم دنبال کتاب های قدیمی ام برای مطالعه چون حس ... هر رسانه ای هر کتابی هر فردی ک باهاش ارتباط داری یجوری ادمو با اهداف خودش هیپنوتیزممیکنه باید آگاه باشیم خیلی خوبه بفهمیم چی بخورد ما دادن ب اسم دین
مااهی_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 416 ممنونم ازتاپیکتون درسته که کتاب شعرمیخونم امابحث وگفتگو درباره شعر،لطف خودش رو داره چون بچه دومم ک ... سلامت باشین من هم مثل شما عاشق شعر هستم روح انسان زنده میشه با شعر 🥰💓 خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️
ailinam2 عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 4045 هر رسانه ای هر کتابی هر فردی ک باهاش ارتباط داری یجوری ادمو با اهداف خودش هیپنوتیزممیکنه باید آگاه ب ... من حس گمراهی مطلق دارم واقعا نمیدونم چی خوبه چی بد؟ چی درسته چی غلط خدایا حال دلم را تکانی بده.............
مااهی_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 416 چقدر خوب حوصله داری خصوصی حرف بزنیم یا کتابی بود بهم معرفی کنیم اینجا ممکنه تاپیک بترکه یا قفل شه میتونین برای اولین تایپیکم گزارش بزنین؟❤️🙏 خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️
ailinam2 عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 4045 میتونین برای اولین تایپیکم گزارش بزنین؟❤️🙏 باش عزیزم خدایا حال دلم را تکانی بده.............
دخترمنیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 6319 سلامت باشین من هم مثل شما عاشق شعر هستم روح انسان زنده میشه با شعر 🥰💓 بخاطربچه دومم ریتمم بهم خوردوفرصت کمتری دارم.قبلا حتما هفته ای یکی دوشعرمیگفتم.اما الان ماههاست شعرنگفتم.انگار کلمات روی قلبم سنگینی میکنه😀 خدایا بی نهایت شکرت
مااهی_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 416 باش عزیزم ممنونم ازتون 🤗🥰❤️ خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️