یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
شاید باورش براتون سخت باشه ولیییییی من قرص اورژانسی خوردم بعدم سر وقت پریود شدم .بعد یکماه با شوهرم رابطه نداشتیم چون دوران عقد بودیم و ...خلاصه نشد .ماه بعد من پریود نشدم(توی اون یکماه هم اصلاااا حتی باشوهرم تنها هم نشدیم) من هی میگفتم هورمونام ریخته بهم از استرس کارای عروسی هس ک پریود نشدم بعد یکی دوستام گفت بیبی چک بزن.منم زدم ولی رو مسخره بازی چون دیگه به خودمون ک شک نداشتیم میدونستم کاری نکردیم.ولیییییی همچین دوخط پررنگ افتاد ک هنگ بودم 😂😂😂😂بعدم رفتم آزمایش سونو هفت هفته بودم .ولی نمیدونم اون پریود قبلی دقیقا چی بوده.به دکتر که گفتیم و چک کرد گفت گاهی پیش میاد
دیگه نزدیک پریودی که معمولا تخمکی نیست نیازی به قرص اورژانسی هم نبود البته معمولا
آره خب زمان پریودم نزدیک بود قرص ضدبارداری خورده بودم که دیرتر بشم، بعدش که این اتفاق افتاد یدونه اورژانسی خوردم همون شب پریود شدم، ولی دوتا بود یکیشو یادم رفت بخورم