2777
2789

سلام دوستان از ساعت دوازدهه درگیر این موضوعم آخرش گفتم بپرسم 

کسی که این آنفولانزا رو گرفته ایا دوباره هم مبتلا میشه !؟ کسی هست که دوبار گرفته باشه با علائم یکسان و با یک شدت !؟ یا علایم متفاوت!؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ما خانوادگی دمار از روزگارمون دراومده یعنی دوسه بار گرفتیم، علائمش ممکنه متفاوت باشه ولی شدتش نه یعنی نی قلیون شدیم رفت😣

نترسم که با دیگران خو کنی،،تو باما چه کردی که با او کنی ..💔    🎀🎀🎀 دلم از این عشقا میخواست که همه بگن : دیدی چطور نگاهش کرد؟!🧡🍁🍂🍃

بله عزیزم.. منجر به عدم ابتلای مجدد نمیشه. 

ممکنه علائم و شدت یکسان باشه و ممکنه متفاوت...هیچ ارتباطی ندارن...

انفولانزا هم تقریبا عین سرماخوردگیه،فقط تب و بدن درد بیشتر داره و اسهال و استفراغ.

من دوبارکروناگرفتم دوسال پیش.....سه هفته پیش هم این آنفولانزاروگرفتم......ببین عذابی که تواین آنفولانزاکشیدم اصلاتوکرونانکشیدم🥲🥲یعنی وحشتناکه

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
آره ما خانوادگی دمار از روزگارمون دراومده یعنی دوسه بار گرفتیم، علائمش ممکنه متفاوت باشه ولی شدتش نه ...

چند روز طول کشید؟ من از امروز بدن درد گرفتم، خودمم لاغرم دیگه چی قراره بشم😢

این مث کرونا نیست که یبار بگیری دیگه نگیری تا چند ماه، هردفعه با یه فرد آلوده تماس داشته باشه میگیری فوری

نترسم که با دیگران خو کنی،،تو باما چه کردی که با او کنی ..💔    🎀🎀🎀 دلم از این عشقا میخواست که همه بگن : دیدی چطور نگاهش کرد؟!🧡🍁🍂🍃

چند روز طول کشید؟ من از امروز بدن درد گرفتم، خودمم لاغرم دیگه چی قراره بشم😢

داروهاتو سروقت بخوری سه چهار روزه از بدنت میزنه بیرون البته ضعیفتر میشه، ولی سرم بزن حتما من باسرم خوب شدم درجا توشم سفازولین و آپوتل و ویتامین ث، ب کمپلکس ریخت شوهرم فرداش انگار نه انگار که  مریض بودم، بخدا روز قبلش داشتم جون میدادم! توم خوب میشی ایشالا ناراحت نباش

خواهرمم بنده خدا خیلی لاغر بود بدتر پوست و استخون شد

داروهاتو سروقت بخوری سه چهار روزه از بدنت میزنه بیرون البته ضعیفتر میشه، ولی سرم بزن حتما من باسرم خ ...

سرم پیدا نمیشه که، بخدا عصر کل شهرو زیر پا گذاشتیم نبود که نبود، آخرش رفتم بکمپلکس و ب12 رو عضلانی زدم و برگشتم خونه که یکی از آشناها خداروشکر یه سرم برام پیدا کرد، فردا میرم اونم میزنم ببینم چی میشه، این بدن درد لعنتی تا چند روزه؟ وای وحشتناکه

من کلا از لحاظ جثه ضعیفم، قدم 165 ولی وزنم 46😢