2777
2789
عنوان

درد و دل

270 بازدید | 14 پست

سلام به دوستان عزیزم، امشب خیلی دلم گرفته 😞 میخواستم برام دعا کنید خداوند منو ازین سردرگمی در بیاره و سربلند کنه😔از بچگی حتی ی بارم نذرم قبول نشده یادمه خیلی دعا میکرذم مثلا میگفتم خدایا 5000تومن گندم نذر کبوترای امام رضا(مشهدی هستم) ک معدلم مثلا 19 بشه انقد تو زمینه های مختلف مث داشتن دوچرخه مث دوچرخه دوستم داشتن اسکیت داشتن گیتار رفتن باشگاه ورزشی شفای برادر معلولم تا این اخری قبولی دانشگاه مورد علاقم همین نذرو و نذرای خیلی بزرگ مث پیاده رفتن کربلا مث تا اخر عمر هوای برادر معلولمو داشتن یا کمک ب محروما دعوت دیگران ب نماز اول وقت و... کرده بودم (اخه من از بچگی همیشه تو آمپاس شدید بودم) ک یادمه یروز تو بچگی جلوی پنجره اتاق ب اسمون نگاه کردمو گفتم خدایا ای کاش ی بارم ک شده حاجتمو بدی منم برای کبوترای امام رضا پس اندازمو بدم گندم بخرم اینم شده بود ارزو واسم، بخدا دختر خوبی هستم دروغ نمیگم غیبت نمیکنم اصلا دنبال دوست پسرو این چیزا نیستم ینی هیچ وقت وقتشو نداشتم از 7 سالگیم ی برادر معلول دارم ک الان ک 14 سالشه شخصی ترین کاراشو انجام نمیده دیگ معلول جسمی ذهنیه تنها کاری ک انجام میده راه رفتنو شکستنه ظرفو ظروف و تلویزیونه دیگ حتی دستشویی شم نمیگه و غذا هم تنها نمتونه بخوره و من بعد از مادرم همه کاراشو میکنم اخه ما ی خانواده 8 نفری هستیم مادرم پخت و پزو ب عهده داره با 4تا برادر شلوغ کار ک 3 تاشون کوچیکتر از خودمن و ی خواهر بزرگتر ک زود ازدواج کرد درگیر زندگی خودش بوده و اصلا اعصاب نگهداری از ی بچه معلولو هیچ وقت نداشت و نداره، نمیدونم من از بچگی عاشق خدا بودم شبا انقد با خدا حرف میزدم مخصوصا شبایی ک پرده کنار بود و اسمون دیده میشد اون شبا همش میگفتم ای کاش تا صبح خوابم نبره و با خدا حرف بزنم، بزرگترین و تنها تفریح زندگیم همین بود عشق میکردم وقتی با خدا درد و دل میکردم😍همیشه فکر میکردم اگ خدا حاجتمو نمیده چون انقد منو دوس داره ک نگه میداره ی جای خوب دستمو بگیره اما من اخرین ارزوی دلمو ازش خواستم اونم قبولی دانشگاهم بود ک بازم دستایی ک چن سال ب امید اجابت ب سمت اسمونش بلند بودو خالی برگردوند، خدا همه امیدم بود تنها داراییم همیشه فک میکردم خیلی دوستم داره همیشه ایمان داشتم ب بخشندگی و مهربانیش اما حالا ازش میترسم 😭 حس بچه ای رو دارم ک با صورت سوخته مادرش روبرو میشه و ازش میترسه و با گریه فقط میگ این مادرم نیس، حس میکنم اون خدایی ک همه عمر شکر میکردم ک مسلمونم و کسیو دازم ک ب هر چی بگه باش، میشه😞 و حالا همون خدا جایی منو رها کرد ک فقط یک قدم تا ارزوم فاصله داشتم، دلم خوش بود اگ چ دولت منو منطقه 1 میدونه اما خدا اگاهه ب اینک من با دو برادرم در یک اتاق کوچیک درس میخونم و ن مشاوری دارم ن معلمی و منم ک محروم واقعیم و حالا امروز دوستم بخاطر سهمیه منطقه2 با نمره کمتر از من قبول شد و من تنها بخاطر ی سهمیه منطقه محروم جا موندم برای همیشه😣و الان ساعت 00:37دقیقه کنار برادر معلولم دراز کشیدم و ارزو میکنم یا خداوند در حقم معجزه کنه یا جونمو بگیره ک خسته ام خیلی خسته، دوستان خیلی برام دعا کنیددد، خواهش میکنم 🙏 🙏 🙏 ببخشید خیلیییی طولانی شد🙏🥀

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫

عزیز دلم از خدا بخواه هر چی صلاحته زودتر برات فراهمش کنه خدا بهتر از هر کس میدونه چی به صلاحته تا الان صبر کردی یکم دیگ هم صبر کن شبا دلگیرن اما زود میگذرن فردا روز قشنگ تری نسبت به دیروزه♥️♥️فقط صبر داشته باش

فارغ ز غوغای جهان

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خواهر عزیز و پاک و دوست داشتنی و بزرگوار همونطور ک نوشتی انگار شرایطت سخت بوده و هست.همه ماها اگه شرایط تا الان زندگیمونو تعریف کنیم میبینی ک چندان هم با شرایط سخت تو فرقی نداره همه ماها رو خدا آفریده تا رشد کنیم و ب کمال برسیم با صبوری با امید و کلی کارهای خوب ک ماشالا تو هم بلد بودی تا الان خداروشکر ولی کاش به ی کلاس ورزش یا پیاده روی بری روزانه تا روحیه ات ترمیم شه. بهترین اتفاقات رو برات از خدای بینا و مهربونمون خواهانم.امید و شبر هرگز فراموشت نشه خواهرگلم

میشه ناامید نشی میدونم توقع زیادیه ولی مطمئن باش حتما حکمتی تو کاره خداست و یه جا ک انتظارشو نداری م ...

خدا کنه همینطور که تو میگی باشه، ی چن وقت دیگ مادرم ی عمل خیلی سخت داره که نیاز به مراقبت 24 ساعته داره و من باید هم از برادر معلولم و هم از مادرم مراقبت کنم امشب از ته دلم میخوام در حقم معجزه بزرگی کنه که دلم میخواد با ی دل شاد و حال خوش مادر و برادر معلولم رو روی چشمام نگهداری کنم، جون مادرت واسم دعا کن خدا قبل عمل مادرم در حقم معجزه کنه و دلمو به حضورش به وجودش قرص کنه اگه معجزه کرد حتما بهت خبر میدم🥰خیلییی دعا کن از مادر بزرگوارتم بخواه که برام دعا کنه اخه دعای مادرا پذیرفته میشه

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫
همیشه یادم میمونی واست دعا میکنم🥲🥲🥲

خیلی ممنونم، فقط ی خواهش دارم🙏 از مادر بزرگوارتم بخواه که واسم دعا کنه اخه دعای مادرا پذیرفته میشه🙏🙏🤗

ایشالا زندگیت همون چیزی ک میخوای بشه  چشم ماهم واست دعا میکنیم عزیزم♥️

❤️🤗

از خدا میخام قشنگترین معجزشو نشون بده

دمت گرمممممممم 😉 

چقدر شبیه سرنوشت منی منم یه برادر معلول دارم و همیشه شبا با خدا دردودل میکردم همه داراییم خداست من خیلی سختی کشیدم یه دختر به شدت مظلوم بودم خیلی اتفاقات بدی برام افتاد الان خداروشکر به خوشبختی رسیدم وقتی دیدم درخواست دوستی دادی اومدم تایپیکتو خوندم و یه لحظه حس کردم خدا یه دختر مثل خودم دوباره افریده🌺❤️

سلام. امیدتون رو از دست ندین. خدا رحمت بینهایته. کتاب جلوه های رحمت الهی رو دانلود کنین بخونین همش امیدبخشه.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://ninisite.co/discussion/topic/7657611

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

به امام زمان متوسل بشین به حضرت رقیه حضرت زینب حضرت فاطمه. اهل بیت خیلی کریم و مهربانن کسی از خانه اهل بیت نا امید برنمیگرده.
نماز امام زمان بخونین برای سلامتی و ظهورشون صدقه بدین دعا کنین صلوات هدیه کنین.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

چقدر شبیه سرنوشت منی منم یه برادر معلول دارم و همیشه شبا با خدا دردودل میکردم همه داراییم خداست من خ ...

واقعا؟ ازین ک تنها نیستم و ازین ک گفتی الان خوشبختی خیلی خوشحال شدم 😍حنانه ینی خدا منو ب ارزوم میرسونه خیلی حالم بده خیلی میترسم از اینده🤦🏻‍♀️🥺