2777
2789
عنوان

عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 32 پست

من نزدیک ۱۰ساله عفونت قارچی مقاوم دارم هردارویی بگی امتحان کردم همش در حد چندروز خوبم میکردن..تا رو اوردم ب جوش شیرین و سرکه..خودمو بااین محلول میشورم واینکه هفته ای دوبار باهمینا شستشوی واژینال انجام میدم..خیلی بهترعمل میکنه تا دارو

خدایا قرار بیقرار من و بچه هام باش😭😭
 عسل طبیعی دارم یعنی تاثیر داره ؟ بیشتر شنیدم برای درمان زخمه ، ممنون از راهنماییت عزیزم

خواهش می کنم با سرنگ تزریق کن و بخواب .برای زخم عفونت گرم شدن رحم چون اکثرا زخم هم از عفونت میاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلم بد نیست بعدم باید سعی کنی چنند هفته با آب و بتادین خودتو بشوری 

چون سیر اسیدیه میگم نسوزونه یوقت🥲

اخه اون محیط قلیایی هست

و کلا‌میگن مثلا دوش واژن اینام نگیرین..ب این دلیل میگم

میترسم نکنه التهاب داشته باشم خیلی بسوزه 

امتحان کن عزیزم اولش بزار یک ربع بیست دقیقه بمونه تحمل کن چون عفونت داری میسوزونه حتما بعد خودتو با آب سرد بشور و باز امتحان کن هی ایشالا خوب میشی

چون سیر اسیدیه میگم نسوزونه یوقت🥲 اخه اون محیط قلیایی هست و کلا‌میگن مثلا دوش واژن اینام نگیرین.. ...

گلم ببین وقتی عفونت داری باعث میشه عفونتو بکشه بیرون شما عفونت داری وقتی میری دستشویی ادرارت هم میسوزونه خارش داری سوزش داری بعد سیر رو بزاری خب طبیعیه که بسوزه 

شستشوی واژینالو چطوری انجام میدین؟

اول جوش شیرین و سرکه و اب ومخلوط میکنم بعد با یه سرنگ میریزم داخل..اوایل میترسیدم ولی دکترم وقتی دید از قوی ترین داروهام نتیجه نمیگیرم اینو پیشنهاد داد ..نتیجه گرفتم از این درمان..

و اینکه حتی روزایی ک خوبم هم سعی میکنم هفته ای دوبار انجام بدم ک باز سوزش و خارش نگیرم

خدایا قرار بیقرار من و بچه هام باش😭😭

تو منطقه ما یه گیاهی داریم اسمش تشنه داری 

دیگه فقط اونو امتحان نکردم . قبلا بچه بودم مادرم برای عفونت دندونم ازش دم میکرد غرغره میکردم. میخوام اونم امتحان کنم همه میگن جواب گرفتن ازش. کسی امتحان نکرده؟