2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما همین جوری خام میخوریم کم پیدا میشه تو سبزی از کجا زیادشو تهیه میکنی که باهاش ترشی و سالاد درست نی ...

ترب سفید منظورمه نه اون قرمزا که تو سبزی هست از میوه فروشی ها میخرم

ترشی اشو بگو گلم چطوری درست می‌کنی 

ترب سفید و هویج رو نواری میکنم 

نمک و یکم شکر بهش میزنم با دست مخلوط میکنم دو دقیقه

بعد تو آبکش آب سرد میگیرم میزارم آبش کامل بره و خشک بشه

شکر و سرکه و آب گرم رو تو یه کاسه مخلوط بکن (شکر برای اینکه ترشی سرکه رو‌ بگیره من گاهی نمیزنم) تو شیشه ترب و هویجت رو بریز مایع رو بهش اضافه بکن دربش رو ببند بزار تو یخچال بعد یک روز هم قابل مصرف هستش و حاضر میشه 

عزیزم تو یه تاپیک گفتی گربه پرشین داری

من قبلا گربه داشتم ولی انقدررر شیطون بود یه روزه کل اتاق رو میریخت بهم نمیدونستم کجا رو جمع کنم

دیگه اواخر گریه بقیه دراومده بود مجبور شدم بفروشم

پرشین چجوریه میتونه در روز هفت، هشت ساعت تنها باشه؟ و اینکه زیاد اینور اونور نره بیشتر روز رو تو یه اتاق بمونه مشکلی نداره؟ 

چقدر هزینه خوردو خوراکش میکنی؟ 

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
عزیزم تو یه تاپیک گفتی گربه پرشین داری من قبلا گربه داشتم ولی انقدررر شیطون بود یه روزه کل اتاق رو ...

به نظرم شخصیت هر گربه با گربه دیگه فرق میکنه پرشین من خیلی میخوابه ولی وابسته هستش و معمولا بیشتر از ۲،۳ ساعت تنها نذاشتمش‌ تا حالا ولی از شخصی که خریدمش گربه های خودش رو سه روز تنها میذاشت البته آب و غذا خشک میریخت براشون و ایناهم عادت کرده بودن بستگی داره خودتون چطوری عادتش بدید

گربه من غذا خشک از اول دوست نداشت هر برندی گرفتم نخورد مرغ میخوره و مولتی ویتامین بیفار و مالت 

بیشتر همسرم میخره برای همین دقیق نمیدونم هزینه اش به چه صورت هست ولی یک بسته فیله مرغ ۹۰۰ گرمی رو دو روزه میخوره نهایتا به دو روز و یک وعده صبحانه برای روز سوم میرسه

به نظرم شخصیت هر گربه با گربه دیگه فرق میکنه پرشین من خیلی میخوابه ولی وابسته هستش و معمولا بیشتر از ...

آها ممنونم  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿