2777
2789
واقعا پنج روز دیگه مونده؟!!!

آره ان‌شاءالله ولی دکترم گفت تا پنجم اگه دنیا نیومد فکر کنم باید برم بیمارستان 😫

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو هال جلوی در حیاط پشتی می‌خوابم همش حس میکنم یکی درو باز میکنه میاد تو 🤣 اگه دزدی چیزی بیاد ا ...

تو آژیردزد گیری عزیزم...خانواده خوب به فکر بودن  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
من ازتخت اصلا خوشم نمیاد نمیتونم راحت بخوابم روش همش توحال یاروی فرش یاروی پتو میخوابم ،روتشکم اذیت ...

شوهر من از اولش نتونست با کنارهم خوابیدن کنار بیاد  

ماهم کلا روزمین وجدا از هم میخوابیم خیلی بهتره

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
شوهر من از اولش نتونست با کنارهم خوابیدن کنار بیاد     ماهم کلا روزمین وجدا از هم میخوابی ...

ماهم جدا میخوابیم البته شوهرم زیاد میگه بیا کنارم بخواب ولی من خوشم نمیاد دوست دارم تنهایی بخوابم.

آره ان‌شاءالله ولی دکترم گفت تا پنجم اگه دنیا نیومد فکر کنم باید برم بیمارستان 😫

زعفرون بخور بزار زود بیاد دیگه...مواظب باش بیشتر نمونه

مبارک باشه دعا کن نی نی منم بسلامتی بدنیا بیاد

ماهم جدا میخوابیم البته شوهرم زیاد میگه بیا کنارم بخواب ولی من خوشم نمیاد دوست دارم تنهایی بخوابم.

آره بابا ما که مشکلی نداشتیم تاحالا خواب راحت داریم

مبارکه زعفرون بخور بزار زود بیاد دیگه...مواظب باش بیشتر نمونه مبارک باشه دعا کن نی نی منم بسلامتی ب ...

آره واقعا کلافه شدم امروز دست و پام اینقدر ورم کرده که نمیتونم حتی راه برم😭

آره ان‌شاءالله هر دو مون بسلامتی زایمان کنیم

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    
آره واقعا کلافه شدم امروز دست و پام اینقدر ورم کرده که نمیتونم حتی راه برم😭 آره ان‌شاءالله هر دو م ...

الان دخترم تیکرتو دیده با ناله میگه خوشبحال اونا نی نی شون بدنیا اومده  

خفه کرده منو کلا حواسش به تیکر بارداری منو بقیه هست

الان دخترم تیکرتو دیده با ناله میگه خوشبحال اونا نی نی شون بدنیا اومده     خفه کرده منو ک ...

😂😂 باور من روزای آخر از همه دیرتر میگذره

😂😂 باور من روزای آخر از همه دیرتر میگذره

از حسودی داره میترکه  

میگه برای اونا رو چهله برای من هم باید رو چهل باشه

آره واقعا سخته روزهای آخر منم هرکی ببینم دم زایمانش میگم وای بازم باید شکمم آنقدر بزرگ شه