2777
2789
عنوان

بچه ها می‌خوام درس بخونم ....

211 بازدید | 19 پست

ولی انگیزه ندارم می‌خوام نماز بخونم نه انگیزه دارم ن حوصله 

چطوری ب خدا نزدیک بشم تا کمکم کنه.

چند بار نزدیک شدن وقتی یه مشکل برام پیش اومده دلسرد شدم و سمت نماز نمیرم😔😔😔

تو این چند ماه اخیر هم بخاطر مسائل شخصی دیگه اصلا حوصله خودمم ندارم چیکار کنم معتاد گوشی هم شدم 

لطفا راهنمایی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشی ترک بزن همه چی حل میش

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

گوشی و خاموش کردی دادی مامانت ک اوکی نکردی داستان همینه

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
فقط هر روز هر موقع اذانو گفتن تو هر وضعیتی بودید بلند شین شروع کنین نماز بخونین کم کم جزوی از عادتون ...

یه بی حوصله گیه یا ی ناامیدی میداد سراغم 

انگیزه اش بعد یه مدت از دست میدم نمیدونم چرا

کم کم شروع کن اولش سخته مثلا با روزی ی ساعت درس خوندن شروع کن هی زیادش کن ،نماز هم اولش ک بلند شی وض ...

من فعلا ۶ساعت میخونم و تفریحاتم زیاده ولی خیلی شاد و خوشحالم میترسم بیشترش کنم بعدش دیگ افسرده شم از اونور رتبه خوبم میخوام

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
یه بی حوصله گیه یا ی ناامیدی میداد سراغم  انگیزه اش بعد یه مدت از دست میدم نمیدونم چرا

با اینکه بی انگیزه ای بعضی کارها مجبوری انجام بدی ،مثل سرکاررفتن یا رفتن مدرسه ،دیگ اجباری انجام داد اولش سخته