2777
2789
عنوان

🕊️💫تو هیچوقت تنها نبودی..🕊️🌕

220 بازدید | 30 پست

💚🕊️🌕💫💚🕊️🌕💫💚

تو هیچوقت تنها نبودی

بهم برمی خوره وقتی که می گی همیشه تنهایی. تو هیچوقت تنها نبودی                     امضا: خدا

It hurts me when you say you’re forever alone, you have never been alone.                               God

💚🕊️🌕💫💚🕊️🌕💫💚

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

قشنگ بود

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

خیلی ناناعتم ازت...

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ازت دلخورم  باورت میشه گاهی حس می کنم وجود نداری؟ هیچوقت دوستم نداشتی و کنارم نبودی  ...

اینو نگو 

دوست داره🙂♥️

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خواهش می کنم حداقل مرگ رو نصیبم کن اگه وجود داری ثابت کن منو ببر پیش خودت نذار با خودکشی و بی آبروی ...

نگو اینجوری 🥺چرا فکر میکنی کنارت نیست؟

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
زهرا جانم اینجایی🫂❤️

میفهمم چی میگی ناراحتی نکن خواهر جانم🥲🫂♥️

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
چون خیلی اذیت شدم  طوری که با گریه اینو می نویسم خیلی خستم خیلی

نور از بین همین شکستگی های قلبمونه ک وارد میشه🥲

ولی من بهت قول میدم تو میدرخشی اگ ناامید نشی🥲

چون خیلی اذیت شدم  طوری که با گریه اینو می نویسم خیلی خستم خیلی

عزیزدلممم 

باور کن خدا همیشه باهاته گاهی یه سختی های رو میزاره جلو راهمون که قوی ترمون کنه

نور از بین همین شکستگی های قلبمونه ک وارد میشه🥲 ولی من بهت قول میدم تو میدرخشی اگ ناامید نشی🥲

عالی گفتی🌼🌼

عالی گفتی🌼🌼

امشب قلب خودم خیلی شکسته ولی امید دارم ک من رشد میکنم من پیشرفت میکنم🥲 من ارزشش رو دارم🥲

امشب قلب خودم خیلی شکسته ولی امید دارم ک من رشد میکنم من پیشرفت میکنم🥲 من ارزشش رو دارم🥲

مطمئن باش همینطور میشه خدا جواب قلب شکسته رو میده 

انشالله حالت جوری به خیر و شادی دگرگون بشه که این روزاتو یادت نیاد💚🌼💚🌼