2777
2789
عنوان

کمککککک چی بپوشمممم من

123 بازدید | 12 پست

بچه ها چند روز پیش دوست مادرشوهرم اومد و دعوتش کرد برای مولودی روضه بعد اصرار کرد عروس کوچیکتو بیار😐حالا نمیدونم چی بپوشم چون ما تو فامیلامون مولودی اینا میگرفتن من نمیرفتم گیر کردم کمک کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شومیز در حد مهمونی  یه شلوار مناسب مگه قراره چی بپوشی پوششت که مثل وقتی میری مهمونی یا دورهم ...

اخه عکس عروسشونو دیدم پیراهن پوشیده بود تو ۲تا از مولودی ها 

یا خدا 😐 نه بابا من عکس مولودی قبلیشونو دیدم عروس خودشون پیراهن پوشیده بود تا زانو با صندل 

دخترا یا عروسای میزبان معمولاً اینطوری تیپ میزنن البته نمیدونم چرا ولی تو بهتره یه لباس ساده و پوشیده و خوش رنگ بپوشی. یه چیزی که نه خیلی تجملاتی باشه نه خیلی شلخته و تو خونگی

اخه عکس عروسشونو دیدم پیراهن پوشیده بود تو ۲تا از مولودی ها 

خوب منظور اینه هرچی که راحتی ومعمولاتو مهمونیهای دورهمی زنونه  میپوشی البته پیراهنو دامن یکم برای من نوعی دردسر داره همون شومیزو شلوار راحتترم حالا شما هرچی دوست داری بپوش فقط زیاد مجلسی که بدرد عروسی میخوره نباشه

یا خدا 😐 نه بابا من عکس مولودی قبلیشونو دیدم عروس خودشون پیراهن پوشیده بود تا زانو با صندل 

خودشون و اقوامش اره لباس میپوشن ولی مهمان یا با مانتو شلواره یا چادر ،،،اشنا هستید یا مهمان؟