2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اولا میگفتم نمیشه تا اینکه یبار دو میلیون جمع کردم دومیلیونم از کادوها بدنیا اومدن پسرم جمع کردم ...

چه خوب،منم دارم خرد خرد جمع میکنم اما ولخرجم یهو از یه چی خوشم میاد دیگه خون به مغزم نمیرسه میخرم وقتی میام خونه پشیمون میشم که باید از صفر باز شروع کنم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
چه خوب،منم دارم خرد خرد جمع میکنم اما ولخرجم یهو از یه چی خوشم میاد دیگه خون به مغزم نمیرسه میخرم وق ...

منم دقیقا همینجوری‌ام یهو میرم بیرون و میام میبینم الکی الکی یه تومن خرج کردم ولی جدیدا خیلی بهتر شدم یه راهکارهایی بکار میبرم که بنظرم واقعا جواب داده و باعث شده یکم پس‌انداز کنم😉

منم دقیقا همینجوری‌ام یهو میرم بیرون و میام میبینم الکی الکی یه تومن خرج کردم ولی جدیدا خیلی بهتر شد ...

ووووییی اگه حوصله داشتی به منم بگو لطفا،امروز از کنار مغازه ها رد میشدم میگفتم مهرآفرین فقط فرار کن فرار،هیچ لذتی از بازارگردیم نیردم🥺🥺🥺🥺

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
ووووییی اگه حوصله داشتی به منم بگو لطفا،امروز از کنار مغازه ها رد میشدم میگفتم مهرآفرین فقط فرار کن ...

من جدیدا خیلی به زندگی مینیمالیسم علاقه مند شدم یعنی یه زندگی لوکس اما ساده و بی آلایش...اول سعی کن کمتر بری خرید فقط وقتایی برو خرید که میدونی به یه چیزی نیاز داری و باید اونو تهیه کنی قدم بعدی اینکه مثلا رفتی خرید مانتو بلند ولی چشمت به یه مانتو کوتاه میفته دلت میخواد بخریش از خودت بپرس واااقعا بهش نیاز داری و سعی کن منطقی جواب خودتو بدی اگه واقعا نیازش نداری به خودت غلبه کن و فقطططط دنبال چیزی بگرد که میدونی بهش نیاز داری...توی هر خریدی ک میری یکم از پولی که بردی حتی اگه کم باشه پس انداز کن مثلا یه تومن با خودت بردی دائم با خودت تکرار کن که فرضا پنجاه تومنشو نباید خرج کنی و برگردونی...سعی کن واسه خریدات با خودت پول ببری نه کارت چون هرچقدر از پولات بیشتر خرج کنی مغزت بیشتر حساس میشه روی اینکه کمتر خرج کنی...و در اخر اینکه حتما یه قلک تهیه کن و پس اندازت رو داخلش بنداز ک مطمئن بشی بهش دسترسی نداری ک بتونی خرجش کنی اینجوری پولاتو جمع میکنی و وقتی قلکت پر شد ومبلغ چشمگیری شد میدی طلا میخری😀

من جدیدا خیلی به زندگی مینیمالیسم علاقه مند شدم یعنی یه زندگی لوکس اما ساده و بی آلایش...اول سعی کن ...

چقد جالب،بخصوص اونجایی که گفتین که بخرم فکر کنم آیا واقعا لازمش دارم یا نه،خیلی راهکارت خوب بود عزيزم یک دنیا ممنونم😍😍😍😍