2777
2789
عنوان

کمک در بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 29 پست
حالا یعنی خوش بود نرفت اصلا بچه یه ساله که تو مهمونیا اذیت چندانی نداره

من ترجیحم اینه نرم 

بچه یک ساله یه سره وول میخوره باید تو بقل باشه یا چهاردست و پا میره وسط. یهو پوشک لازم نیشه ادم کلی وقت میبره بعدم‌پوسک عوض کردن جایی غیر خونه خیلی سخته. گشنه اش میشه نمیدونی چطوری غذا بدی. اندازه یه خاور باید با خودت تجهیزات ببری. میخوای ی قر بدی نمیدونی بچه ات رو ب کسی بسپری. میخوای اتو کشیده وارد بشی دیگع حتی نمیتونی ی نگا تو اینه یندازی و..

اووووف خستم شد حتی از تصورش

بخدا مادر هم آدمه نیاز داره ی ساعتی در ارامش باشه بدون هیچ دغدغه ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین آخه بعضی مردا لجبازن بحث ِ بیشتر فقط انرژی زن رو هدر میده هیچ فایده ای ام نداره خدا آدمو گیر م ...

اره اینم هست مرد اگه نا اهل باشه یا دست بزن داشته باشه باید روش‌های دیگه‌ای روش پیاده بشه

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

با بچت برو تولد. اخه این چه تولدیه که مجردی باید بری بدون شوهرو بچه

تولد خانمانه .من یه نفر ک نمیتونم شوهرم ببرم فقط.لطفا درک نداری و زندگیت گل و بلبل لازم نیست حتی جواب بدی .مرسی

خوش به حالتون من خیلی بی عرضم

نباید باشی باید خودتو تحویل بگیری و حق و حقوق خودتو بدونی و بگیری من همیشه میگم مگه فقط بچه منه توام باید نگه داری 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

تولد خانمانه .من یه نفر ک نمیتونم شوهرم ببرم فقط.لطفا درک نداری و زندگیت گل و بلبل لازم نیست حتی جوا ...

چقد بد قضاوت کردی عزیزم. در کل گفتم اگه پرستار یا پدرمادرت یا شوهرت یا خاله بچه باشه و کودکو نگه داره خیلی خوبه .ولی نبود هم میشه رفت 

نباید باشی باید خودتو تحویل بگیری و حق و حقوق خودتو بدونی و بگیری من همیشه میگم مگه فقط بچه منه توام ...

من فوق لیسانس حقوقم‌😂حق و حقوقم کامل میدونم …خدا نخواد ادم ظالم وارد زندگی کسی بشع ….

چقد بد قضاوت کردی عزیزم. در کل گفتم اگه پرستار یا پدرمادرت یا شوهرت یا خاله بچه باشه و کودکو نگه دار ...

منم گفتم پدر ومادرم فوت شدن .خواهرم ک …من فقط خواستم درد و دل کنم …

من فوق لیسانس حقوقم‌😂حق و حقوقم کامل میدونم …خدا نخواد ادم ظالم وارد زندگی کسی بشع ….

پس چجوری میخواستی حق دیگرانو بگیری تو حق خودت موندی😐🤣

نگفتی. ولی خدابیامرزدشون .یکم اعصاب داشته باش گلم

مرسی .نمیتونم ب حدی از وقتی بچه دارشدم فشار روانی روم ….هر روز شوهرم ایراد میگیره از لحظه ای ک وارد خونه میشه از غذا از دیوار از میر از همه چی فقط ایراد میگیره ایراد هفته گذشته بچم مریض بود خیلی شب تا صبح از شدت سرفه نمیتونست بخواب از ۱۲تا ۴صبح بچع بغلم بود و بهانه میگرفت شوهرم هر نیم ساعت بیدار می‌شد دو تا داد میزد سرم ک صداش تموم کن و بچم بیشتر از داد باباش میترسید و بیشتر گریه ….از نمونه رفتاراش این دیگه روان و اعصاب ندارم …خستم خیلی خستههههه