2777
2789
عنوان

کمک در بچه داری

455 بازدید | 29 پست

شوهرم‌صبحا میره سرکار .البته شغلش آزاد اگه برا بچه داری ازش کمک بخوام یعنی مثلا عصر بخوام بخوابم بگم یه ساعت نیگهش دار میگه من سر کار بیرون میرم دیگه بچه داری نمیتونم بکنم …ولی عصر به بعد همیشه میگفت کار دارم یا میرم‌خونه مامانم و شب میومد ولی چند شب پیش رمز گوشیش فهمیدم و دیدم که با دوستاش باغ همدیگه قرار میذارن فک کنم البته میرن ورق بازی …به نظرتون خواسته من زیاد که بخوام دو ساعت نیگهش داره ؟امن از وقتی بچه دار شدم اصلا با دوستام و حتی خواهرم بیرون نرفتم .حتی برا خرید ‌و…به غیر از چند بار نتونستم در کل این یک سال برم بیرون …امروز بعد یک سال خواستم برم تولد دوستم گفتم  دو ساعت بچه رو نیگه دار …گفت بده خواهرت نگه دار…خواهرم قبلا چند بار نگهش داشته بود و من میخواستم کارای خونه کنم …ولی هر دفعه شوهرم تشکر که نمیکرد کلی دعوا راه میانداخت بچه دلش درد گرفته حتما خواهرت چیزی بهش داده ،چرا عوض نشده …….بهانه های الکی …منم خواهرم ی بار شنیده بود دیگه ناراحت شده بود و قبول نمیکنه و خودمم حوصله بحث بعدش با شوهرم ندارم واقعا متوجه فازش نمیشم میکه بکو خواهرت نگه دار از اون طرف داد و بحث …منم امشب بهش گفتم مگه پدر بچه من  خواهرم …اونم میدونم شوهرش بهش غر میزنه و بچه مدرسه ای داره بچه من کتاب و افراش پاره میکنه خلاصه ک نشد برم تولد ☹️

نخوندم ولی موفق باشی❤️

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر با شوهرتون کنار میاید بخدا من کم مونده از وسط نصفش کنم اگه به حرفم گوش نکنه🤣🤣

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

با بچت برو تولد. اخه این چه تولدیه که مجردی باید بری بدون شوهرو بچه

شماها کجا زندگی میکتید ک همه جا ب شوهراتون قفلید؟

بعدم دو ساعت خواست۵ بدون دغدغه غذا و پوشک و هرجی خوش باشه . بچه رو ببره تولد ب مراتب سخت تره تا تو خونه بخواد مزاقبش باشه. 

چقدر با شوهرتون کنار میاید بخدا من کم مونده از وسط نصفش کنم اگه به حرفم گوش نکنه🤣🤣

ببین آخه بعضی مردا لجبازن بحث ِ بیشتر فقط انرژی زن رو هدر میده هیچ فایده ای ام نداره

خدا آدمو گیر مرد لجباز و یه دنده نندازه فقط

🟡🟠🔴

حق داری
ولی این و بدون هرچی بگی بدتر میشه
گذر زمان درست میکنه

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
شماها کجا زندگی میکتید ک همه جا ب شوهراتون قفلید؟ بعدم دو ساعت خواست۵ بدون دغدغه غذا و پوشک و هرجی ...

حالا یعنی خوش بود نرفت اصلا

بچه یه ساله که تو مهمونیا اذیت چندانی نداره

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁
با بچت برو تولد. اخه این چه تولدیه که مجردی باید بری بدون شوهرو بچه

این همه مریضی و ویروس ادم بچه ی خیلی کوچیک رو با خودش توی اون سر صدا و جمعیت ببره چیکار از دماغ خود آدم میاد بعدشم مریضی میگیره باید چن وقت درگیر دوا درمون شه ارزش نداره یه مهمونی 

🟡🟠🔴
شماها کجا زندگی میکتید ک همه جا ب شوهراتون قفلید؟ بعدم دو ساعت خواست۵ بدون دغدغه غذا و پوشک و هرجی ...

مسلما جایی برای نگهداری کودک باشه خیلی بهتره. ولی وقتی هم نیست چرا کلا تولد رو کنسل کرد؟میشه با بچه همه جا رفت

چرا با خودت نمیبردیش؟

ناشکری نمیکنم خدارو شکر ولی بچم بی نهایت شیطونی میکنه تولد دوستم کافی شاپ بود میدونستم ببرمش حتی یک دقیقه نمیتونم سر میز بشینم چون بچم کیشناسم