2777
2789

من همیشه تو نت میگیرم یا ب داییم میگم ک الان پیشم نیست ی شماره هم هست ب اونم گاهی زنگ میزنم استخاره میگیره

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب استخاره هاش درست در میاد ؟

استخاره است دیگه ف.ال نیست ک بگم درست درمیاد یا نه عزیزم.یا ی کاری رو میگه انجام بده یا نه 

مثلا چند وقت پیش دوستم ی خواستگار داشت که باهاش حرف میزد و تق بلا نظرش مثبت بود استخاره گرفت همینجا بد اومد بعد چند جلسه دیدن گفت نمیپسندمش و ردش کرد

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
استخاره است دیگه ف.ال نیست ک بگم درست درمیاد یا نه عزیزم.یا ی کاری رو میگه انجام بده یا نه  مث ...

استخاره ها بیشتر از ف.ال درست در میاد ، البته بستگی به شخصی هم که استخاره میگیره داره 

استخاره رو از خدا میپرسی خدا که دروغ نمیگه 

استخاره ها بیشتر از ف.ال درست در میاد ، البته بستگی به شخصی هم که استخاره میگیره داره  استخاره ...

درسته عزیزم ولی مثل ف.ال نیست ک ی چیزی بهت بگه بعد بشینی ببینی پیش میاد یا نه 

مثلا تو توی ذهنت میگی فلان کارو کنم اونم میگه نه و دیگه انجام نمیدی و تمام دیگه ولی مثلا اگه بگه اره،انحام بدی بعد میتونی تصمیم بگیری ناحیه خوب بوده یا نه.